Готелі Дорум-Нойфельда

Обирайте серед 1 доступного готелю в Дорум-Нойфельді від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Deichhotel GrubeГотель
8.4
Чудово73 відгуки
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Готель вирізняється відкритим плавальним басейном і розташуванням неподалік від Gedenkstein Eibe Siade Johans.
Ціна від4 477 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Дорум-Нойфельді?

Найкращі бюджетні готелі в Дорум-Нойфельді

Апартаменти 109 Triton Mit Schwimmbad Kw42 ідеально підходять для людей, які хочуть зекономити у подорожі та дослідити Дорум-Нойфельд. Тим, хто подорожують з невеликим бюджетом, варто зупинитися в Deichhotel Grube, розташованому за 5 хвилин ходьби від центру міста. Мандрівники, зацікавлені в прогулянці центром Дорум-Нойфельда, можуть обрати готель біля Hafen Dorumer Neufeld, наприклад, Deichhotel Grube – бюджетний готель, розташований приблизно за 5 хвилин ходьби.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете зупинитись у центрі Дорум-Нойфельда, подумайте про бронювання номера в Deichhotel Grube з безкоштовною парковкою, верандою для засмаги і обслуговуванням номерів. Deichhotel Grube – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 5 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, веранду для засмаги і обслуговування номерів.

Гості, зацікавлені місцевою історією та культурою Дорум-Нойфельда, оцінять готель біля National Park House North Sea coast Wurster, наприклад, Deichhotel Grube, розташований на відстані 300 метрів. Щоб ознайомитись з однією з пам'яток Дорум-Нойфельда, виберіть готель біля National Park House North Sea coast Wurster, наприклад Deichhotel Grube.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Ferienwohnung Am Kormoranweg розміщуються за декілька хвилин ходьби від Badestrand Dorum-Neufeld та за 10 хвилин ходьби від самого центру Дорум-Нойфельда. Fewo De Lark – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.4 км від центру міста, який пропонує поле для гольфа, веранду для засмаги і дитячі ліжечка. Якщо ви плануєте ділову зустріч у Дорум-Нойфельді, можете обрати бізнес-готель Deichhotel Grube, який знаходиться за 0.2 км від центру міста. Deichhotel Grube є відмінним курортним готелем для тих, хто мандрує до Дорум-Нойфельда і шукає такі зручності, як безкоштовною парковкою, верандою для засмаги і обслуговуванням номерів.

щеСховати