Готелі Lubawa

Обирайте серед 6 доступних готелів та помешкань в Lubawa від 50+ постачальників

Дата заїзду
ср, 24 лип
-
Дата виїзду
чт, 25 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
ср, 24 лип
-
Дата виїзду
чт, 25 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
ср, 24 лип
-
Дата виїзду
чт, 25 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-6 з 6
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.4
Чудово42 відгуки
Карта
Центр міста в 5.4 км від готелю
Цей сімейний готель розташований усього за 400 метрів від Mini zoo та може похвалитися спа-центром, терасою для засмаги і садом.
Ціна від6 959 UAH /нічОбрати
Bed and Breakfast Hullo LubawaГотель типу "ліжко та сніданок"
8.8
Чудово14 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Розташувавшись менш ніж за 1 км від центру міста, цей готель налічує 13 номерів і пропонує тенісний корт і ігровий майданчик.
Ціна від3 272 UAH /нічОбрати
Hotel Spichlerz LubawaГотель
8.6
Чудово50 відгуків
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Готель розташований неподалік від Church of the Visitation of the Blessed Virgin Mary and St. Anna in Lubawa та запрошує скуштувати страви місцевої кухні в ресторані для гурманів.
Ціна від2 113 UAH /нічОбрати
Hotel Copernicus LubawaАпарт-готель
8.6
Чудово14 відгуків
Карта
Центр міста в 2.5 км від готелю
Цей готель розташований неподалік від Church of the Visitation of the Blessed Virgin Mary and St. Anna in Lubawa і налічує 29 номерів з власними ванними кімнатами.
Ціна від2 568 UAH /нічОбрати
Hotelik Osir LubawaГотель
8.6
Чудово14 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Готель розташований лише за 0.6 км від ruiny zamku Lubawa та налічує 13 номерів, а для гостей з дітьми тут є дитяче харчування, майданчик і дитяче меню.
Ціна від953 UAH /нічОбрати
Hotel & Restauracja Nad Sandela LubawaГотель
8.4
Чудово25 відгуків
Карта
Центр міста в 1000 м від готелю
Ціна від3 272 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Lubawa?

Найкращі бюджетні готелі в Lubawa

Якщо ви маєте обмежений бюджет, зупиніться в Hullo, де є безкоштовна парковка, тенісний корт і масаж всього тіла. Hullo, розташований за 650 метрів до центру Lubawa, пропонує недороге проживання. Hullo – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Church of the Visitation of the Blessed Virgin Mary and St. Anna in Lubawa, в якому ціни починаються від 1879 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Гості, які зупиняються в Lubawa, можуть відчути ритм міста, зупинившись у Spichlerz Lubawa або Hullo, які знаходяться в самому центрі. Якщо ви шукаєте готелі в центрі Lubawa, розгляньте Hullo, що поблизу Church of the Visitation of the Blessed Virgin Mary and St. Anna in Lubawa.

Гості, зацікавлені місцевою історією та культурою Lubawa, оцінять готель біля Church of the Visitation of the Blessed Virgin Mary and St. Anna in Lubawa, наприклад, Spichlerz Lubawa, розташований на відстані 150 метрів. Мандрівникам, які відвідують Lubawa, може сподобатись готель біля Stadium Lubawa, наприклад, Hullo або Spichlerz Lubawa.

Розкішні та дизайнерські готелі в Lubawa

Palac Mortegi Hotel & Spa — це 4-зірковий шикарний готель з розкішними номерами, а також місцем для пікніка, верандою для засмаги і джакузі.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви подорожуєте з сім'єю до Lubawa, вам може сподобатись розташування біля Stadium Lubawa, тому радимо забронювати апартаменти Apartament Adamentis або Second Home. Розгляньте можливість зупинитися в Apartament Adamentis або Second Home, якщо ви хочете відпочити в готелі типу "ліжко та сніданок". Мандрівники, які їдуть до Lubawa з сім'єю, можуть оселитись у Hullo, де є безкоштовна парковка, тенісний корт і масаж всього тіла. Для тих, хто любить відпочивати з усіма зручностями, у Lubawa є 4 курортних готелів, зокрема Hotel Copernicus та Palac Mortegi Hotel & Spa.

щеСховати