Готелі Кала-де-Фінестрат

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Кала-де-Фінестрат від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Aparthotel Ola BlancaАпарт-готель
8.4
Чудово157 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Цей готель розташований недалеко від Tossal de la cala та за 3 км від Парк «Elche» і запрошує гостей відпочити в спільному лаунжі і в саду.
Ціна від4 279 UAH /нічОбрати
Hotel AloneГотель
8.2
Чудово176 відгуків
Карта
Центр міста в 800 м від готелю
Цей комфортабельний готель, що налічує 112 номерів, розташований поблизу Ermita Virgen del Mar і пропонує заняття пілатесом і заняття йогою, а також дитячі ліжечка, догляд за дітьми і ігровий майданчик для гостей з дітьми.
Ціна від6 022 UAH /нічОбрати
Hotel TropicГотель
8.2
Чудово106 відгуків
Карта
Центр міста в 700 м від готелю
Готель розташований недалеко від Balcó del Mediterrani та пропонує традиційний ресторан і басейн.
Ціна від3 130 UAH /нічОбрати
8.0
Чудово48 відгуків
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Готель розташований поруч з Exposicion Los Clicks Toman Benidorm і налічує 20 номерів з видом на море.
Ціна від3 605 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Кала-де-Фінестрат?

Найкращі бюджетні готелі в Кала-де-Фінестрат

Якщо ви плануєте подорожувати з обмеженим бюджетом, розгляньте 3-зірковий Aparthotel Ola Blanca, який також пропонує відкритий басейн і веранду для засмаги. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Кала-де-Фінестрат, заощадять гроші, зупинившись у Aparthotel Ola Blanca, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви подорожуєте з обмеженим бюджетом, зупиніться в апартаментах Apartamentos Jesus Benidorm, які знаходяться за 10 хвилин ходьби від Iglesia San Juan Bautista.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

У Кала-де-Фінестрат декілька готелів розташовані в межах легкої досяжності від центру, зокрема Ballesol Costablanca Senior Resort - 55+ з цінами від 3878 грн та Aparthotel Ola Blanca, де ціни починаються від 2652 грн. Подумайте про те, щоб зупинитися в Aparthotel Ola Blanca у Кала-де-Фінестрат, якщо ви хочете проживати в центрі міста.

Якщо ви хочете мати зручний доступ до Playa La Cala, оберіть готель поблизу, наприклад Ballesol Costablanca Senior Resort - 55+, що знаходиться за 5 хвилин ходьби. Апартаменти Apartamentos Jesus Benidorm знаходяться за 20 хвилин ходьби від Парк розваг Terra Mítica та пропонують тенісний корт, поле для гольфа і дайвінг.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте відвідати Кала-де-Фінестрат разом з родиною, зверніть увагу на апартаменти у центрі міста, наприклад, Apartamentos Jesus Benidorm або Apartamentos Ocana. Розгляньте можливість зупинитися в Apartamentos Finestrat I II або Apartamentos Ocana, якщо ви хочете відпочити в готелі типу "ліжко та сніданок". Подорожні, які відвідують Кала-де-Фінестрат у ділових справах, можуть зупинитися в Aparthotel Ola Blanca, де пропонують відкритий басейн і веранду для засмаги. Aparthotel Ola Blanca – це популярний курортний готель, який також пропонує відкритий басейн і веранду для засмаги, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Кала-де-Фінестрат.

щеСховати