Готелі Liebenfels

Обирайте серед 1 доступного готелю в Liebenfels від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Pension AuerМініготель
8.4
Чудово80 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Бюджетний готель пропонує швидкий доступ до таких визначних пам'яток Liebenfels, як Kärntner Freilichtmuseum Maria Saal та Discostadl Auer.
Ціна від1 825 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Liebenfels?

Найкращі бюджетні готелі в Liebenfels

Мандрівники, які шукають недорогі готелі в Liebenfels, можуть зупинитися в Gasthof Auer, який коштує від 3277 UAH за ніч. Gasthof Auer — це чудовий бюджетний готель за 250 метрів від центру Liebenfels. Gasthof Auer – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 7 км від Stadtpfarrkirche St. Veit.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто хоче зупинитися в центрі Liebenfels, може підійти Gasthof Auer за ціною від 3277 UAH. Gasthof Auer – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 5 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну приватну парковку і дитячі ліжечка.

Якщо ви подорожуєте до Liebenfels з розважальною метою і хочете розміститись у центрі, забронюйте готель поруч з Burgruine Liebenfels, як-от Gasthof Auer. Для тих, хто хоче зупинитися біля Burgruine Liebenfels, Gasthof Auer – це найзручніший варіант із безкоштовною приватною парковкою і дитячими ліжечками.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Такі апартаменти, як Al Tavoliere--Mangiare, Bere E Comprare Italiano та Steurer Hof, є дружніми до гаманця з-поміж інших 5 бюджетних варіантів у Liebenfels. Liebenfels налічує 11 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Steurer Hof або Ferienwohnung Durnberger, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Gasthof Auer, який є одним з найкращих бізнес-готелів Liebenfels, пропонує сучасні номери від 3277 UAH на добу. Gasthof Auer – це затишний курортний готель у Liebenfels для мандрівників, які шукають такі зручності, як безкоштовна приватна парковка, дитячі ліжечка і у барі.

щеСховати