Готелі Grizane-Belgrad

Обирайте серед 1 доступного готелю в Grizane-Belgrad від 50+ постачальників

Дата заїзду
вт, 09 лип
-
Дата виїзду
ср, 10 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
вт, 09 лип
-
Дата виїзду
ср, 10 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
вт, 09 лип
-
Дата виїзду
ср, 10 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Boutique B&B Mali ParizГотель типу "ліжко та сніданок"
8.2
Чудово29 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Готель розташований за 10 хвилин їзди від Plaza Podvorska у Grizane-Belgrad та пропонує 7 номерів та сауну і відкритий басейн.
Ціна від6 123 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Grizane-Belgrad?

Найкращі бюджетні готелі в Grizane-Belgrad

House Maya – це доступні апартаменти із цінами лише від 2027 грн за ніч. Апартаменти House Maya розташовуються неподалік від Tourist settlement Kacjak.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Щоб розташуватися ближче до центру, розгляньте Boutique Hostel Mali Pariz, що знаходиться всього за 700 метрів від центру Grizane-Belgrad. Boutique Hostel Mali Pariz – це ще один гарний готель у центрі Grizane-Belgrad, поблизу Giulio Clovio House.

Виберіть готель поруч із Giulio Clovio House, наприклад, Boutique Hostel Mali Pariz, розташований всього за 5 хвилин ходьби. Boutique Hostel Mali Pariz зручно розташувався недалеко від центру міста та за 5 хвилин ходьби від Giulio Clovio House.

Розкішні та дизайнерські готелі в Grizane-Belgrad

Якщо ви хочете зупинитись у розкішному 5-зірковому готелі під час перебування в Grizane-Belgrad, то Boutique Hostel Mali Pariz є хорошим вибором.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Barac – це зручні апартаменти в самому центрі Grizane-Belgrad, які є чудовим вибором для тих, хто віддає перевагу домашній атмосфері та зручності центрального розташування. Мандрівники, які хочуть комфортно розміститись у готелі типу "ліжко та сніданок" в Grizane-Belgrad, будуть задоволені, забронювавши House Maya або Three-Bedroom Apartment In Crikvenica XII.

щеСховати