Готелі Sudurad

Обирайте серед 2 доступних готелів та помешкань в Sudurad від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-2 з 2
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Hotel Bozica Dubrovnik Islands SuduradГотель
8.4
Чудово175 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Розташувавшись на гірськолижному курорті, готель запрошує гостей поплавати в критому басейні та помилуватися дивовижним видом на море.
Ціна від18 084 UAH /нічОбрати
Guest House Simunovic SuduradГостьовий будинок
8.2
Чудово26 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Апартаменти розташовані за 18 км від Dubrovnik та містять загальну кухню і власну ванну кімнату.
Ціна від4 311 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Sudurad?

Найкращі бюджетні готелі в Sudurad

Якщо ви плануєте подорожувати з обмеженим бюджетом, розгляньте 3-зірковий Guest House Simunovic, який також пропонує безкоштовну приватну парковку і терасу для засмаги. 3-зірковий Guest House Simunovic пропонує розумні ціни та знаходиться за декілька хвилин ходьби від основних пам'яток та за 10 хвилин ходьби від центру міста. Guest House Simunovic – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Lopud Island, в якому ціни починаються від 1661 грн.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Розташований у центрі Sudurad 4-зірковий Bozica пропонує відкритий басейн, терасу для засмаги і віндсерфінг. Apartment Tonka'S Terrace і Apartments Kate – це хороші апартаменти, які знаходяться за 5 хвилин ходьби від центру міста.

Якщо ви бажаєте зупинитися біля Шипан, забронюйте номер у готелі Bozica, який знаходиться за 10 хвилин ходьби. Ви також можете зупинитись у Bozica, який знаходиться приблизно за 850 метрів від Шипан.

Розкішні та дизайнерські готелі в Sudurad

Bozica – це шикарний 4-зірковий готель, розташований за 10 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви плануєте відпочити в романтичній атмосфері, подумайте про бронювання номера в Bozica – 4-зірковому бутик-готелі з відкритим басейном, терасою для засмаги і віндсерфінгом.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви шукаєте бюджетні апартаменти, розгляньте Apartments Pavlovic з безкоштовною приватною парковкою і терасою для засмаги. Sudurad налічує 4 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Apartments Pavlovic або Apartment Mali Skoj, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Guest House Simunovic, який є одним з найкращих бізнес-готелів Sudurad, пропонує сучасні номери від 1661 грн на добу. Bozica є відмінним курортним готелем для тих, хто мандрує до Sudurad і шукає такі зручності, як відкритим басейном, терасою для засмаги і віндсерфінгом.

щеСховати