Готелі Альфорвілі

Обирайте серед 1 доступного готелю в Альфорвілі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
8.2
Чудово201 відгук
Карта
Центр міста в 2.1 км від готелюChapelle Saint-Louis в 200 м від готелю
Цей милий готель, розташований в приміському районі Альфорвілі, пропонує номери з захоплюючим видом на річку.
Ціна від4 929 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Альфорвілі?

Найкращі бюджетні готелі в Альфорвілі

Comfy Studio 5Mins Away – це доступні апартаменти, які пропонують безкоштовну парковку, терасу для засмаги і дитячі ліжечка. Comfy Studio 5Mins Away в Альфорвілі – це комфортабельні апартаменти за розумну ціну біля Chateau de Reghat та за 350 метрів від центру міста.

Аеропорти та станції метро Альфорвілі

Якщо ви хочете залишатися гнучким під час поїздки до Альфорвілі, розгляньте варіант проживання в апартаментах, наприклад, Comfy Studio 5Mins Away, які знаходяться менш ніж за 5 хвилин ходьби від залізничного вокзалу "Paris Maisons-Alfort-Alfortville", звідки ви можете почати знайомство з містом.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок в Альфорвілі, подумайте про проживання в затишних апартаментах, таких як Comfy Studio 5Mins Away або Spacious Flat 15Min Paris - Orly, які розміщені прямо в центрі міста. Бюджетні апартаменти Comfy Studio 5Mins Away знаходяться лише за 5 хвилин пішки від центру міста.

Щоб ознайомитися з деякими пам'ятками Альфорвілі, оберіть апартаменти біля Chateau de Reghat, наприклад, Comfy Studio 5Mins Away або Appartement Carnot.

Розкішні та дизайнерські готелі в Альфорвілі

4-зірковий Huatian Chinagora Hotel знаходиться лише за 30 хвилин ходьби від Музей ярмаркового мистецтва в Берсі та пропонує розкішні номери, а також терасу для засмаги, пральню і прибирання номерів. Якщо ви звикли до комфортного проживання у стильних мережах готелів, обирайте Appart City, який знаходиться за 30 хвилин ходьби від Mac Val.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте побувати в Альфорвілі з родиною, виберіть апартаменти поруч із Chateau de Reghat, наприклад, Comfy Studio 5Mins Away або Appartement Carnot. Готелі типу "ліжко і сніданок" в Альфорвілі включають Appartement Carnot і Appartement T2 A 15 Minutes De Paris.

щеСховати