Готелі Gattieres

Обирайте серед 1 доступного готелю в Gattieres від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Maison D'Hotes Escale D'Azur GattieresГотель типу "ліжко та сніданок"
8.4
Чудово46 відгуків
Карта
Центр міста в 500 м від готелю
Готель вирізняється відкритим плавальним басейном і розташуванням неподалік від Le Castellet.
Ціна від5 696 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Gattieres?

Найкращі бюджетні готелі в Gattieres

Якщо ви плануєте подорожувати з обмеженим бюджетом, розгляньте 3-зірковий Maison D'Hotes Escale D'Azur, який також пропонує безкоштовну приватну парковку, відкритий басейн і терасу для засмаги. 3-зірковий Maison D'Hotes Escale D'Azur пропонує розумні ціни та знаходиться за декілька хвилин ходьби від основних пам'яток та за 10 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти 2P Entre Mer Et Montagne розташовуються неподалік від Стадіон "Альянц Рив'єра".

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Обдумайте можливість зупинитися в Maison D'Hotes Escale D'Azur або апартаментах 2P Entre Mer Et Montagne, які знаходяться в центрі міста серед усіх подій. У самому серці Gattieres розташовані апартаменти F1 Avec Un Espace Jardin, де ви знайдете безкоштовну парковку, тенісний корт і терасу для засмаги.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

2P Entre Mer Et Montagne – це скромні апартаменти з безкоштовною приватною парковкою, цілодобовим ресепшеном і дитячими ліжечками, розташовані за 1050 метрів від центру Gattieres. Мандрівники, які шукають готелі типу "ліжко та сніданок", оцінять спокійний і тихий 2P Entre Mer Et Montagne, розташований за 10 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви перебуваєте в Gattieres по бізнесу, забронюйте Maison D'Hotes Escale D'Azur, який має безкоштовну приватну парковку, відкритий басейн і терасу для засмаги. Курортний Maison D'Hotes Escale D'Azur розташовується за 10 хвилин ходьби від центру Gattieres та поблизу Ville medieval.

щеСховати