Готелі Левернуи

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Левернуі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.2
Чудово208 відгуків
Карта
Центр міста в 800 м від готелю
Розташувавшись недалеко від Beaune Levernois Golf Course менш ніж за 20 хвилин їзди від Bouzaise Park, цей готель з 24 номерами в англійському стилі пропонує терасу для засмаги, критий басейн з підігрівом і місце для пікніка.
Ціна від7 013 UAH /нічОбрати
8.4
Чудово428 відгуків
Карта
Центр міста в 500 м від готелю
Гості готелю можуть розслабитися в барі біля басейну або біля критого басейну з підігрівом.
Ціна від6 775 UAH /нічОбрати
8.4
Чудово143 відгуки
Цей готель, що працює з 1750 року, розмістився в центральній частині Левернуи і пропонує світлі номери та піші прогулянки, настільний теніс і їзду на велосипеді.
Ціна від39 105 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Левернуі?

Найкращі бюджетні готелі в Левернуі

Якщо ви мандруєте з незначним бюджетом, обирайте Residence De Tourisme Les Allees Du Green, який пропонує номери від 2633 UAH. Недорогий Le Parc De L'Hostellerie знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру Левернуи. Residence De Tourisme Les Allees Du Green, який розмістився близько до Винарня "Marche Aux Vins", є доступним варіантом із цінами всього від 2633 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Hostellerie De та Residence De Tourisme Les Allees Du Green – це два хороших варіанти для туристів, які хочуть розміститись у центрі Левернуи. Такі готелі, як Hostellerie De та Residence De Tourisme Les Allees Du Green, розмістять вас у центрі подій Левернуи.

Виберіть готель поруч із Гольф-клуб Бон-Левернуа, наприклад, Hostellerie De, який знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти La Grange Aux Ecureuils мають безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і поле для гольфа, а також розташовуються за 1050 метрів від Гольф-клуб Бон-Левернуа.

Розкішні та дизайнерські готелі в Левернуі

Hostellerie De – це 5-зірковий люксовий готель для тих, хто віддає перевагу шикарним варіантам помешкання. Серед мережевих готелів є 4-зірковий Golf Hotel Colvert - Room Service Disponible з шикарними зручностями, як-от відкритий басейн, поле для гольфа і цілодобовий ресепшн.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Residence De Tourisme Les Allees Du Green – це недорогі апартаменти, розташовані за 500 метрів від центру міста та за 30 хвилин ходьби від Chateau de Vignoles. La Grange Aux Ecureuils – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.3 км від центру міста, який пропонує безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і поле для гольфа. Для тих, хто їде з родиною до Левернуи, Golf Hotel Colvert - Room Service Disponible є підходящим вибором, оскільки цей сімейний готель має відкритий басейн, поле для гольфа і цілодобовий ресепшн. Golf Hotel Colvert - Room Service Disponible – це популярний курортний готель з відкритим басейном, полем для гольфа і цілодобовим ресепшеном для незабутнього відпочинку.

щеСховати