Готелі Люгрена

Обирайте серед 1 доступного готелю в Люгрені від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Garden & City Evian - ЛюгренАпарт-готель
8.4
Чудово838 відгуків
Карта
Центр міста в 1.7 км від готелю
Гості цього готелю можуть насолодитися трапезою в ресторані у саду та милуватися незрівнянним видом на озеро.
Ціна від2 459 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Люгрені?

Найкращі бюджетні готелі в Люгрені

Якщо ви мандруєте з незначним бюджетом, обирайте Apts Park And Suites Village Evian, який пропонує номери від 2560 UAH. Насолодіться відпочинком у недорогому Apts Park And Suites Village Evian в центрі Люгрена, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Розгляньте можливість зупинитися в готелі поблизу House Gribaldi, зокрема в недорогому Apts Park And Suites Village Evian, де ціни починаються від 2560 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Le Clos є хорошим варіантом у центрі Люгрена, які пропонують безкоштовну приватну парковку, аквапарк і віндсерфінг. У самому серці Люгрена розташовані апартаменти Bord De Lac,2 Chambres Superbe Vue Lac 5Mn Evian, де ви знайдете безкоштовну приватну парковку, казино і терасу для засмаги.

Якщо ви любите прогулянки містом, можете обрати апартаменти у Люгрені біля Plage de Vindry, наприклад, Le Clos.

Розкішні та дизайнерські готелі в Люгрені

Серед мережевих готелів є 3-зірковий Apts Park And Suites Village Evian з шикарними зручностями, як-от тенісний корт, відкритий басейн і тераса для засмаги.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Le Clos – це недорогі апартаменти з безкоштовною приватною парковкою, аквапарком і віндсерфінгом. Le Clos – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.8 км від центру міста, який пропонує безкоштовну приватну парковку, аквапарк і віндсерфінг. Для мандрівників, які планують відвідати Люгрен з родиною, може підійти Apts Park And Suites Village Evian, який знаходиться поруч із TK des Tetras та пропонує тенісний корт, відкритий басейн і терасу для засмаги. Apts Park And Suites Village Evian – це затишний курортний готель у Люгрені для мандрівників, які шукають такі зручності, як тенісний корт, відкритий басейн і тераса для засмаги.

щеСховати