Готелі Нарбонн-Плажа

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Нарбонн-Плажі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.4
Чудово185 відгуків
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Цей бізнес готель центрально розташований за 9 км від Tour Barberousse (вежа) та доповнений аквапарком, верандою для засмаги і бібліотекою.
Ціна від4 379 UAH /нічОбрати
Holidayland Baie Des Oliviers Villa 36M2 1Chambre Fermee 6 Couchages Ou Villa 41M2 2Chambres Fermees 7 CouchagesПарк-готель
8.4
Чудово32 відгуки
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Ця вілла розташована за 30 км від Le Cap d'Agde International Golf Course і нараховує 2 спальні та терасу з місцем для сидіння, диваном і душем.
Ціна від7 563 UAH /нічОбрати
Hotel Le Provencal Нарбонн-ПлажГотель
8.0
Чудово48 відгуків
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Готель з 8 номерами, з яких відкривається вид на місто, розташований неподалік від Le Salin de Gruissan.
Ціна від4 578 UAH /нічОбрати
Mobil-Home 6 personnes Нарбонн-ПлажГотель
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Обрати

Де зупинитися у Нарбонн-Плажі?

Найкращі бюджетні готелі в Нарбонн-Плажі

Rag28 : Appartement T2 Cabine 4 Couchages Narbonne Plage – це доступні апартаменти із цінами лише від 1701 грн за ніч. Апартаменти Apartment Les Roses – це доступний варіант за 5 хвилин ходьби від центру міста. Розмістившись за кілька хвилин ходьби від Narbonne plage, апартаменти Rag28 : Appartement T2 Cabine 4 Couchages Narbonne Plage пропонують бюджетне проживання для гостей Нарбонн-Плажа, які хотіли б заощадити.

Аеропорти та станції метро Нарбонн-Плажа

Якщо вам потрбіно на ранковий рейс і ви бажаєте зручно дістатися до аеропорту "Безьє (BZR-Кап-д'Агд)", розгляньте Residence Goelia Sun Village або Barge Beatrice Cruises On The Canal Du Midi.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок у Нарбонн-Плажі, подумайте про проживання в затишних апартаментах, таких як Apartment Les Balcons De La Ma Diterrana E.26 або Apartment Les Terrasses Du Levant-3, які розміщені прямо в центрі міста. Apartment Les Balcons De La Ma Diterrana E.26 і Apartment Les Terrasses Du Levant-3 – це хороші апартаменти, які знаходяться за 10 хвилин ходьби від центру міста.

Щоб побачити численні пам'ятки Нарбонн-Плажа, зупиніться в Les Hirondelles, який розташований приблизно за 15 хвилин ходьби від Aquajet та за 5 хвилин ходьби від центру міста. Щоб ознайомитися з деякими пам'ятками Нарбонн-Плажа, оберіть апартаменти біля Culture au Soleil Association, наприклад, Apartment Les Terrasses Du Levant-2 або Apartment Les Hirondelles.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте поїздку до Нарбонн-Плажа, подумайте про перебування в центрі міста в апартаментах Apartment Les Balcons De La Ma Diterrana E.26 або Apartment Les Terrasses Du Levant-3. У нас є прекрасні варіанти розміщення в готелі типу "B&B", такі як Apartment Le Chais з вартістю проживання від 3770 грн.

щеСховати