Готелі Сент-Етьєнн-де-Тіне

Обирайте серед 1 доступного готелю в Сент-Етьєнн-де-Тіне від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Le RabuonsКурортний комплекс
8.0
Чудово43 відгуки
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Цей бюджетний готель розташований лише за 250 метрів від Saint-Etienne-de-Tinee та укомплектований відкритим плавальним басейном.
Ціна від2 715 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Сент-Етьєнн-де-Тіне?

Найкращі бюджетні готелі в Сент-Етьєнн-де-Тіне

Мандрівники, які шукають недорогі готелі в Сент-Етьєнн-де-Тіне, можуть зупинитися в Hotel Chastellares, який коштує від 2158 UAH за ніч. Насолодіться відпочинком у недорогому Hotel Chastellares в центрі Сент-Етьєнн-де-Тіне, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Hotel Chastellares – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Chapelle Saint Michel, в якому ціни починаються від 2158 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Le Woody є хорошим варіантом у центрі Сент-Етьєнн-де-Тіне, які пропонують тенісний корт, поле для гольфа і піші прогулянки. У самому серці Сент-Етьєнн-де-Тіне розташовані апартаменти 12 Bis Boulevard D Auron Appartement, де ви знайдете тенісний корт, поле для гольфа і аквапарк.

Hotel Chastellares знаходиться за 10 хвилин ходьби від Гірськолижна школа Аурона та в хорошому місці, щоб почати оглядини Сент-Етьєнн-де-Тіне.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

La Gilberte – це сімейні бюджетні апартаменти, в яких є безкоштовна приватна парковка, поле для гольфа і трансфер з аеропорту. Сент-Етьєнн-де-Тіне налічує 34 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Chaleureux Petit Appartement De 4 Couchages або Tout Schuss, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Якщо ви хочете зупинитись у бізнес-готелі в Сент-Етьєнн-де-Тіне, зверніть увагу на 3-зірковий Hotel Chastellares, який пропонує безліч зручностей для бізнес-мандрівників.

щеСховати