Готелі Trelevern

Обирайте серед 1 доступного готелю в Trelevern від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Domaine Buhez NevezГостьовий будинок
8.6
Чудово67 відгуків
Карта
Центр міста в 1000 м від готелю
Із вікон цього готелю, що розташований на пляжі, відкривається вид на море, а гостям пропонують страви регіональної кухні.
Ціна від6 307 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Trelevern?

Найкращі бюджетні готелі в Trelevern

Apartment Les Terrasses De Trestel.4 – це доступні апартаменти, які пропонують безкоштовну приватну парковку, відкритий басейн і піші прогулянки. Апартаменти Apartment Les Terrasses De Trestel.4 пропонують бюджетне проживання в Trelevern, за 10 хвилин їзди від Oratoire de Saint-Guirec.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Туристи, які планують свою першу поїздку до Trelevern, можуть розглянути варіант перебування в центрі міста в такому готелі, як Domaine Buhez Nevez, або вибрати апартаменти, наприклад, Apartment Les Terrasses De Trestel.4. Domaine Buhez Nevez – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну приватну парковку, сауну і піші прогулянки.

Гості, зацікавлені місцевою історією та культурою Trelevern, оцінять готель біля Chapelle Saint-Adrien, наприклад, Domaine Buhez Nevez, розташований на відстані 1050 метрів. Виберіть готель біля Chapelle Saint-Adrien, такий як Domaine Buhez Nevez, який знаходиться поруч.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Apartment Les Terrasses De Trestel.4 – це скромні апартаменти з безкоштовною приватною парковкою, відкритим басейном і пішими прогулянками, розташовані за 250 метрів від центру Trelevern. Apartment Les Terrasses De Trestel.4 – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.1 км від центру міста, який пропонує безкоштовну приватну парковку, відкритий басейн і піші прогулянки. Мандрівники, які їдуть у Trelevern з сім'єю, можуть забронювати сімейного готель Domaine Buhez Nevez, розташований за 10 хвилин ходьби від центру міста. Domaine Buhez Nevez має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Trelevern та пропонує безкоштовну приватну парковку, сауну і піші прогулянки.

щеСховати