Готелі Villar-d'Arene

Обирайте серед 5 доступних готелів та помешкань в Villar-d'Arene від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-5 з 5
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Les AgneauxГотель
8.4
Чудово45 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
У цьому готелі, що розташований недалеко від Chapelle Notre-Dame-de-Bon-Repos, є традиційний ресторан, де готують страви домашньої кухні.
Ціна від4 554 UAH /нічОбрати
Hotel Le FaranchinГотель
8.4
Чудово83 відгуки
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Готель розташований недалеко від Chapelle Saint-Jacques et Saint-Christophe і канатної дороги та пропонує гостям 33 номерів.
Ціна від5 441 UAH /нічОбрати
Le Gite Les Melezes Villar-d'AreneГотель
8.4
Чудово33 відгуки
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Розташувавшись за декілька хвилин ходьби від Glacier cable car of meije, цей сімейний готель пропонує 6 звукоізольованих номерів.
Ціна від2 499 UAH /нічОбрати
Auberge Aux 3 Frenes Villar-d'AreneМініготель
8.4
Чудово24 відгуки
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Готель розташований поруч з Meije і налічує 12 номерів з видом на сад.
Ціна від3 023 UAH /нічОбрати
Chambre Gite A L'Auberge De Villar D'AreneМініготель
8.4
Чудово33 відгуки
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Цей готель розташований за 5 хвилин ходьби Eglise Saint-Martin de Villar-d'Arene, до послуг гостей пропонуються ресторан a la carte та 9 номери.
Ціна від2 015 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Villar-d'Arene?

Найкращі бюджетні готелі в Villar-d'Arene

Якщо ви маєте обмежений бюджет, зупиніться в Gite Le Pas De L'Ane, де є безкоштовна приватна парковка, веранда для засмаги і піші прогулянки. Для бюджетного мандрівника Le Gite Les Melezes, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру Villar-d'Arene, є прекрасним вибором. Мандрівники, зацікавлені в прогулянці центром Villar-d'Arene, можуть обрати готель біля Pont d'Arsine, наприклад, Gite Le Pas De L'Ane – бюджетний готель, розташований приблизно за 5 хвилин ходьби.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто вперше приїжджає до Villar-d'Arene, варто зупинитись у центрально розташованому готелі, як-от Les Agneaux або Hotel Le Faranchin. Крім того, ви можете обрати Hotel Le Faranchin, оскільки він розташований лише за 350 метрів від центру та надає терасу для засмаги, піші прогулянки і катання на лижах.

Якщо ви хочете дізнатися про визначні пам'ятки Villar-d'Arene, оберіть Auberge Aux 3 Frenes біля Ecrins National Park. Якщо ви хочете проживати недалеко від Ecrins National Park, можете обрати Auberge Aux 3 Frenes або Hotel Le Faranchin.

Розкішні та дизайнерські готелі в Villar-d'Arene

Якщо ви звикли до комфортного проживання у стильних мережах готелів, обирайте Hotel Le Faranchin, який знаходиться за 30 хвилин ходьби від Glacier cable car of meije.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте поїздку до Villar-d'Arene, подумайте про перебування в центрі міста в апартаментах Gite Neige Cordier - Villar D'Arene Center 2 Bedrooms And Large Terrace або Appartement A La Montagne. Розгляньте можливість зупинитися в Appartement A La Montagne або Les Cabasses 6 - Accommodation In A Village House, якщо ви хочете відпочити в готелі типу "ліжко та сніданок". Le Gite Les Melezes, який є одним з найкращих бізнес-готелів Villar-d'Arene, пропонує сучасні номери від 1470 грн на добу. Hotel Le Faranchin — це елегантний курортний готель, розташований менш ніж за 30 хвилин ходьби від Chapelle Saint-Jacques et Saint-Christophe.

щеСховати