Готелі Еріскірха

Обирайте серед 1 доступного готелю в Еріскірсі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Landhaus Vier JahreszeitenГотель
8.2
Чудово117 відгуків
Карта
Центр міста в 2.4 км від готелю
Цей готель розташований неподалік від St. Josef Kapelle і налічує 16 номерів з власними ванними кімнатами.
Ціна від6 075 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Еріскірсі?

Найкращі бюджетні готелі в Еріскірсі

3-зірковий бюджетний Gastehaus St Theresia Bodensee має прибирання номерів, ігрову кімнату і більярд, а також пропонує проживання від 3182 UAH на добу. Апартаменти Ferienwohnung Tea – це доступний варіант за 5 хвилин ходьби від центру міста. Ferienwohnung Steinhilber 2 в Еріскірсі – це комфортабельні апартаменти за розумну ціну біля Kirche Maria Himmelfahrt та за 800 метрів від центру міста.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Ferienwohnung Tea є хорошим варіантом у центрі Еріскірха, які пропонують безкоштовну парковку, місце для пікніка і піші прогулянки. Бюджетні апартаменти Ferienwohnung Steinhilber 2 знаходяться лише за 10 хвилин пішки від центру міста.

Щоб ознайомитися з деякими пам'ятками Еріскірха, оберіть апартаменти біля Eriskircher Ried Naturschutzgebiet, наприклад, Ferienwohnung Tea або Ferienwohnung Roth In Ruhiger Lage Im Naturschutzgebiet Am Bodensee Eriskircher Ried.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Ferienwohnung Steinhilber 2 – це скромні апартаменти з безкоштовною приватною парковкою і прасуванням, розташовані за 800 метрів від центру Еріскірха. Готелі типу "ліжко і сніданок" в Еріскірсі включають Ferienwohnung Roth In Ruhiger Lage Im Naturschutzgebiet Am Bodensee Eriskircher Ried і Four Seasons Bodensee. Якщо ви плануєте відвідати Еріскірх з родиною, обирайте Landhaus Vier Jahreszeiten біля Palace Church, який також має безкоштовну парковку, терасу для засмаги і місце для пікніка. Landhaus Vier Jahreszeiten – це затишний курортний готель в Еріскірсі для мандрівників, які шукають такі зручності, як безкоштовна парковка, тераса для засмаги і місце для пікніка.

щеСховати