Готелі Ґрассау

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Ґрассау від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Das Achental ResortКурортний комплекс
8.4
Чудово159 відгуків
Карта
Центр міста в 1.3 км від готелю
Гостям упорядкованого готелю, що розташований в центрі Ґрассау, пропонують сезонний басейн просто неба, терасу для засмаги і великий сад.
Ціна від17 685 UAH /нічОбрати
Berghotel & Chalets AdersbergГотель
8.4
Чудово164 відгуки
Карта
Центр міста в 4.7 км від готелю
Розташувавшись поруч із Evangelische Heilandskirche Bernau, готель приймає гостей з 1904 року і пропонує номери з дивовижним краєвидом з вікон, а також надає можливість зайнятися пішими прогулянками і прогулянками на конях.
Ціна від5 389 UAH /нічОбрати
Hotel-Gasthof Sperrer ҐрассауГотель
8.4
Чудово52 відгуки
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Цей готель розташований всього за 5 хвилин ходьби від Katholisches Pfarramt та надає дитяче харчування, дитяче меню і настільні ігри для гостей з дітьми.
Ціна від5 709 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Ґрассау?

Найкращі бюджетні готелі в Ґрассау

Мандрівники, які шукають недорогі готелі в Ґрассау, можуть зупинитися в Gastehaus Gamsei, який коштує від 2283 грн за ніч. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Ґрассау, заощадять гроші, зупинившись у Gastehaus Gamsei, що знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста. Gastehaus Gamsei – це бюджетне помешкання, що розташоване всього за 5 хвилин ходьби від Hochlindenkapelle.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Побувайте в серці Ґрассау та зупиніться поруч із Maria Himmelfahrt, забронювавши номер у Hotel-Gasthof Sperrer. Якщо ви шукаєте готелі в центрі Ґрассау, розгляньте Gastehaus Gamsei, що поблизу Maria Himmelfahrt.

Для тих, хто хоче проживати неподалік від Marchen-Erlebnispark Marquartstein, підійде Gastehaus Gamsei, з якого за 10 хвилин пішки можна дійти до центру міста. Жоден візит до Ґрассау не може відбутись без відвідин Maria Himmelfahrt, де поблизу ви можете оселитись у Hotel-Gasthof Sperrer або Villa Sawallisch.

Розкішні та дизайнерські готелі в Ґрассау

4-зірковий Golf Resort Achental є чудовим варіантом, який розташовується за декілька хвилин ходьби від Museum Salz & Moor.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Ferienwohnung "Villa Sorglos" знаходяться в центрі Ґрассау і пропонують безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і сауну. Ferienwohnung "Villa Sorglos" – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який розташовується всього за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує ціни від 3758 грн. Хороший готель для сімейного відпочинку в Ґрассау – це Gastehaus Gamsei, який знаходиться поруч з Hochplatte та має безкоштовну приватну парковку, відкритий басейн і веранду для засмаги. Berggasthof Hotel Adersberg має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Ґрассау та пропонує безкоштовну приватну парковку, тенісний корт і солярій.

щеСховати