Готелі Гайлігендамма

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Гайлігендаммі від 50+ постачальників

Дата заїзду
чт, 25 лип
-
Дата виїзду
пт, 26 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
чт, 25 лип
-
Дата виїзду
пт, 26 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
чт, 25 лип
-
Дата виїзду
пт, 26 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Grand Hotel Heiligendamm - The Leading Hotels Of The WorldГотель
8.4
Чудово269 відгуків
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Цей готель розташований в 1 км від центру міста та пропонує гостям номери для некурців і басейн.
Ціна від11 244 UAH /нічОбрати
Lodge Seaside Boutique HotelГотель
8.0
Чудово43 відгуки
Карта
Центр міста в 1000 м від готелю
Готель розташований поруч з Пляж Хайлігендамм і за 30 хвилин їзди від Teepott та запрошує гостей спробувати піші прогулянки і їзду на велосипеді.
Ціна від4 606 UAH /нічОбрати
Готель Mollibahnhof - Heiligendamm Mollibahnhof Heiligendamm Ez 03Готель
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Обрати
Готель Mollibahnhof - Heiligendamm Mollibahnhof Heiligendamm Dz 04Готель
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Ціна від6 182 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Гайлігендаммі?

Найкращі бюджетні готелі в Гайлігендаммі

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Residenz Von Flotow Wohnung 11, які пропонують проживання за 4221 UAH за ніч. Апартаменти Residenz Von Flotow Wohnung 01 – це доступний варіант за 5 хвилин ходьби від центру міста. Residenz Von Flotow Wohnung 11 в Гайлігендаммі – це комфортабельні апартаменти за розумну ціну біля Haus Mecklenburg та за 300 метрів від центру міста.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо це ваш перший візит до Гайлігендамма, подумайте про те, щоб зупинитися в центрі у Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World, щоб швидко дістатися до різноманітних пам'яток, таких як Kurhaus Heiligendamm. 4-зірковий Lodge Seaside Boutique Hotel розташований у центрі Гайлігендамма і пропонує комфортабельні номери від 4110 UAH за ніч.

Якщо ви сподіваєтеся відвідати Kurhaus Heiligendamm, зупиніться в Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World, який має 5 зірки та розташовується за кілька хвилин пішки від ресторану Coco Eismilchbar. Якщо ви хочете зупинитись поруч з Kurhaus Heiligendamm, оберіть 5-зірковий Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World.

Розкішні та дизайнерські готелі в Гайлігендаммі

Якщо ви хочете зупинитись у розкішному готелі в Гайлігендаммі, то 5-зірковий Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World є відмінним варіантом, який, до того ж, пропонує дитяче меню, джакузі і міні-клуб. Якщо ви надаєте перевагу бутик-готелям, Lodge Seaside Boutique Hotel – чудовий варіант у Гайлігендаммі. Якщо ви оберете мережевий Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World, то матимете в розпорядженні дитяче меню, джакузі і міні-клуб, а також будете знаходитись на відстані 0.4 км від центру міста.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви їдете до Гайлігендамма з сім'єю, забронюйте житло поруч із Kurhaus Heiligendamm, наприклад, апартаменти Linden-Palais Wohnung 12 або Linden-Palais Wohnung 20. Мандрівники, які шукають готелі типу "ліжко та сніданок", оцінять спокійний і тихий Residenz Von Flotow Wohnung 11, розташований за 5 хвилин ходьби від центру міста. Grand Hotel - The Leading Hotels Of The World – це популярний курортний готель, який також пропонує дитяче меню, джакузі і міні-клуб, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Гайлігендаммі.

щеСховати