Готелі Schofweg

Обирайте серед 1 доступного готелю в Schofweg від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Panorama-Landgasthof RanzingerГотель
8.6
Чудово54 відгуки
Готель з панорамним видом на пагорби пропонує світлі номери з власними ванними кімнатами.
Ціна від4 403 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Schofweg?

Найкращі бюджетні готелі в Schofweg

Якщо ви плануєте подорожувати з обмеженим бюджетом, розгляньте 3-зірковий Panorama Landgasthof Ranzinger, який також пропонує безкоштовну приватну парковку, веранду для засмаги і катання на лижах. Panorama Landgasthof Ranzinger — це чудовий бюджетний готель за 800 метрів від центру Schofweg. Panorama Landgasthof Ranzinger – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 3.5 км від Totenbrett.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто сподіваються розміститись у центрі Schofweg, недалеко від Steinberg Ski Lift, радимо обдумати проживання у Panorama Landgasthof Ranzinger, в якому ви знайдете безкоштовну приватну парковку, веранду для засмаги і катання на лижах. Panorama Landgasthof Ranzinger – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну приватну парковку, веранду для засмаги і катання на лижах.

Panorama Landgasthof Ranzinger розташовується поруч із Steinberg Ski Lift, а також за 10 хвилин ходьби від центру міста. Затишні апартаменти Ferienland Sonnenwald розташовуються за 15 хвилин ходьби від Aussichtsturm am Brotjacklriegel та пропонують безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і прогулянки на конях.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте приїхати до Schofweg з сім'єю, обирайте затишні апартаменти в центрі міста, наприклад Ferienland Sonnenwald. Готель типу "ліжко та сніданок" Ferienland Sonnenwald розташовується недалеко від Zum Andenken-Lemberger та пропонує безкоштовну приватну парковку, терасу для засмаги і прогулянки на конях. Panorama Landgasthof Ranzinger, який є одним з найкращих бізнес-готелів Schofweg, пропонує сучасні номери від 2689 грн на добу. Panorama Landgasthof Ranzinger – це популярний курортний готель з безкоштовною приватною парковкою, верандою для засмаги і катанням на лижах для незабутнього відпочинку.

щеСховати