Готелі Танне

Обирайте серед 1 доступного готелю в Танне від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Waldhotel AuszeitГотель
8.4
Чудово57 відгуків
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Готель розташований за 10 хвилин їзди від Кільце Пам'яті у Танне та пропонує 15 номерів та сауну, чистку обличчя і масаж.
Ціна від5 355 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Танне?

Найкращі бюджетні готелі в Танне

Мандрівники, які полюбляють піші прогулянки, їзду на велосипеді і катання на бігових лижах, можуть зупинитися в Waldhotel Auszeit, в якому є безкоштовна парковка, тераса для засмаги і дитяче меню. 3-зірковий Waldhotel Auszeit пропонує розумні ціни та знаходиться за декілька хвилин ходьби від основних пам'яток та за 10 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти Appartement-Hotel-Anlage Tannenpark пропонують бюджетне проживання в Танне, за 10 хвилин їзди від Hohegeiss Hasental Ski Lift.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви вперше відвідуєте Танне, подумайте про те, щоб зупинитися в центрі, наприклад, у Waldhotel Auszeit з цінами від 3511 UAH. Waldhotel Auszeit – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, терасу для засмаги і дитяче меню.

Waldhotel Auszeit розташовується поруч із Dorfkirche Tanne, а також за 10 хвилин ходьби від центру міста. Щоб ознайомитись з однією з пам'яток Танне, виберіть готель біля Dorfkirche Tanne, наприклад Waldhotel Auszeit.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте поїздку до Танне, подумайте про перебування в центрі міста в апартаментах Appartement-Hotel-Anlage Tannenpark або Eishexe. Готелі типу "ліжко і сніданок" в Танне включають Appartement-Hotel-Anlage Tannenpark і Eishexe. Якщо ви плануєте ділову зустріч у Танне, можете обрати бізнес-готель Waldhotel Auszeit, який знаходиться за 0.5 км від центру міста. Waldhotel Auszeit – це затишний курортний готель у Танне для мандрівників, які шукають такі зручності, як безкоштовна парковка, тераса для засмаги і дитяче меню.

щеСховати