Готелі Айос-Іоанніса

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Айос-Іоаннісі від 50+ постачальників

Дата заїзду
вт, 23 лип
-
Дата виїзду
ср, 24 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
вт, 23 лип
-
Дата виїзду
ср, 24 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
вт, 23 лип
-
Дата виїзду
ср, 24 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
San Giovanni Beach Resort And SuitesАпарт-готель
8.0
Чудово105 відгуків
Готель розташований поруч з Phonograph, Radio and Traditional Museum і налічує 20 номерів з видом на море.
Ціна від4 391 UAH /нічОбрати
Mira ResortГотель
Цей готель розташований недалеко від Пляж Агіос Іоанніс та поромного причалу, пропонуючи також басейн.
Обрати
Villaggio Maistro Айос-ІоаннісАпарт-готель
8.2
Чудово9 відгуків
Цей готель в Айос-Іоаннісі розташований приблизно за 15 хвилин ходьби від Алікес та пропонує гостям відпочити басейні і скуштувати щоденний сніданок "шведський стіл".
Ціна від8 119 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Айос-Іоаннісі?

Найкращі бюджетні готелі в Айос-Іоаннісі

Щоб приїхати до Айос-Іоанніса, не потрібно витрачати купу грошей, якщо ви зупинитесь у недорогому Kastro Maistro з цінами від 2307 UAH на добу. Насолодіться відпочинком у недорогому Kastro Maistro в центрі Айос-Іоанніса, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Kastro Maistro – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 2.8 км від Площа Сікеліану. Щоб знайти особливо доступні ціни, шукайте готелі в районі Agios Ioannis, як-от Kastro Maistro, який коштує від 2307 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто хоче зупинитися в центрі Айос-Іоанніса, може підійти San Giovanni Beach Resort And Suites за ціною від 3820 UAH. San Giovanni Beach Resort And Suites – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, відкритий басейн і терасу для засмаги.

Якщо ви зупинитесь у San Giovanni Beach Resort And Suites, то зможете дістатися буквально за 10 хвилин ходьби до Paralia Agios Ioannis. Villaggio Maistro знаходиться за 15 хвилин ходьби від Пляж Агіос Іоанніс та в хорошому місці, щоб почати оглядини Айос-Іоанніса.

Розкішні та дизайнерські готелі в Айос-Іоаннісі

San Giovanni Beach Resort And Suites – це люксовий варіант, який розташовується за 30 хвилин пішки від Wooden bridge Lefkada та пропонує розкіш і комфорт своїм гостям. Якщо ви шукаєте 4-зірковий готель в Айос-Іоаннісі, розгляньте люксовий San Giovanni Beach Resort And Suites в районі Agios Ioannis.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви шукаєте апартаменти, зручно розташовані в Айос-Іоаннісі, розгляньте Rodia Apartment Agios Ioannis в Agios Ioannis. Айос-Іоаннісі налічує 8 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Villa Marina або Makis&Fani Homes, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Насолоджуйтесь відпочинком у San Giovanni Beach Resort And Suites – сімейному готелі в районі Agios Ioannis. Kastro Maistro має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Айос-Іоанніса та пропонує безкоштовну приватну парковку, пральню і дитячі ліжечка.

щеСховати