Готелі Aiandion

Обирайте серед 1 доступного готелю в Aiandion від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
8.2
Чудово42 відгуки
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Цей готель розташований за 6 км від Archaeological Museum of Salamina. До послуг гостей спільний лаунж і сад, а також лаунж-бар на території готелю.
Ціна від3 351 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Aiandion?

Найкращі бюджетні готелі в Aiandion

Якщо вам потрібен недорогий готель у Aiandion, Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites має дешеві номери від 6327 UAH за ніч. 3-зірковий Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites пропонує розумні ціни та знаходиться за декілька хвилин ходьби від основних пам'яток та за 10 хвилин ходьби від центру міста. Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Monastery Panagias Faneromenis, в якому ціни починаються від 6327 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете зупинитись у центрі Aiandion, обов'язково бронюйте Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites або апартаменти Aias Luxury Apartment. Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 10 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям трансфер з аеропорту, цілодобовий ресепшн і пральню.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Aias Luxury Apartment – це чудові апартаменти за низькими цінами, які пропонують трансфер з аеропорту, пральню і прибирання номерів. Ви також можете розглянути затишний готель типу "ліжко та сніжанок" Beach Luxury Apartment, який має веранду для засмаги, аквапарк і прибирання номерів. Якщо ви зі своєю родиною відвідуєте Aiandion, розгляньте Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites, в якому зручно проживати з дітьми та в якому є трансфер з аеропорту, цілодобовий ресепшн і пральня. Aianteion Bay Luxury Hotel & Suites має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Aiandion та пропонує трансфер з аеропорту, цілодобовий ресепшн і пральню.

щеСховати