Готелі Kotronion (West Mani)

Обирайте серед 1 доступного готелю в Kotronion (West Mani) від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Mani Stone TowersГостьовий будинок
8.4
Чудово15 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Готель пропонує приватний басейн і розміщення приблизно за 5 хвилин ходьби від центру Kotronion (West Mani).
Ціна від2 175 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Kotronion (West Mani)?

Найкращі бюджетні готелі в Kotronion (West Mani)

Щоб приїхати до Kotronion (West Mani), не потрібно витрачати купу грошей, якщо ви зупинитесь у недорогому Mani Stone Towers з цінами від 2370 UAH на добу. Mani Stone Towers, розташований за 300 метрів до центру Kotronion (West Mani), пропонує недороге проживання. Mani Stone Towers – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 1.4 км від Pantazi beach.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Щоб ознайомитись із центром Kotronion (West Mani), забронюйте готель за кілька хвилин ходьби звідси, наприклад, 3-зірковий Mani Stone Towers, розташований за 5 хвилин ходьби від центру. Μαϊστράλι і Σελήνη – це хороші апартаменти, які знаходяться за 5 хвилин ходьби від центру міста.

Щоб побачити численні пам'ятки Kotronion (West Mani), зупиніться в Mani Stone Towers, який розташований приблизно за 10 хвилин ходьби від Pantazi beach та за 5 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти Pogonitsa знаходяться за 15 хвилин ходьби від Pantazi beach та пропонують безкоштовну парковку, веранду для засмаги і піші прогулянки.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Для тих, хто бажає зупинитися в апартаментах, Pogonitsa пропонує недороге проживання та такі зручності, як безкоштовну парковку, веранду для засмаги і піші прогулянки. Kotronion (West Mani) налічує 9 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Katafigio Village або Seaside Serenity - Stylish Seaview Home, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Якщо ви хочете зупинитись у бізнес-готелі в Kotronion (West Mani), зверніть увагу на 3-зірковий Mani Stone Towers, який пропонує безліч зручностей для бізнес-мандрівників. Mani Stone Towers – це популярний курортний готель, який також пропонує безкоштовну парковку, місце для пікніка і веранду для засмаги, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Kotronion (West Mani).

щеСховати