Готелі Pyrgi (Corfu)

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Pyrgi (Corfu) від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Corfu Secret HotelГотель
8.4
Чудово51 відгук
Готель розташований в центрі Корфу і пропонує 23 номерів з видом на море.
Ціна від2 420 UAH /нічОбрати
Antonis StudiosГотель
Карта
Центр міста в 600 м від готелю
Сімейний готель пропонує швидкий доступ до таких визначних пам'яток Spartylas, як AB Market Vassilopoulos та Monte Cristo.
Обрати
Annaliza AparthotelГотель
8.2
Чудово5 відгуків
Курортний комплекс знаходиться за 11 км від Hydropolis Water Park та пропонує гостям такі зручності, як тераса для засмаги, спільний лаунж і бар.
Ціна від1 269 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Pyrgi (Corfu)?

Найкращі бюджетні готелі в Pyrgi (Corfu)

Гості, які шукають недороге житло в Pyrgi (Corfu), можуть розглянути Corfu Secret Hotel неподалік від ресторану Stathis. Corfu Secret Hotel, розташований за 650 метрів до центру Pyrgi (Corfu), пропонує недороге проживання. Апартаменти Villa Kortilles розташовуються неподалік від Пляж Барбаті.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви вперше відвідуєте Pyrgi (Corfu), подумайте про те, щоб зупинитися в центрі, наприклад, у Villa Elli Panoramic View 2 з цінами від 4613 UAH. Villa Elli Panoramic View 2 – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 5 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, терасу для засмаги і трансфер з аеропорту.

Апартаменти Marios Apartments Ionian Sea View знаходяться за 15 хвилин ходьби від Пляж Барбаті та пропонують безкоштовну парковку, терасу для засмаги і аквапарк.

Розкішні та дизайнерські готелі в Pyrgi (Corfu)

Для тих, хто бажає розкішно відпочити, 4-зірковий Antonis Studios пропонує прекрасно обладнані номери та ресторан Tramonto. Забронюйте номер у Corfu Secret Hotel – бутик-готелі за 0.5 км від центру Pyrgi (Corfu).

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Villa Kortilles – це недорогі апартаменти з безкоштовною парковкою, терасою для засмаги і аквапарком, розміщені лише за 25 хвилин ходьби від Пляж Барбаті. Готель типу "ліжко та сніданок" Marios Apartments Ionian Sea View пропонує затишні номери, а також безкоштовну парковку, терасу для засмаги і аквапарк. 3-зірковий Corfu Secret Hotel – вдалий вибір для сімейного відпочинку, розташований за 650 метрів від центру міста. Corfu Secret Hotel має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Pyrgi (Corfu) та пропонує відкритий басейн, терасу для засмаги і трансфер.

щеСховати