Готелі Дьюпівоґюра

Обирайте серед 1 доступного готелю в Дьюпівоґюрі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
8.2
Чудово224 відгуки
Карта
Центр міста в 500 м від готелю
Цей готель має відмінне розташування недалеко від Bulandstindur та пропонує любителям активного відпочинку зайнятися пішими прогулянками, їздою на велосипеді і риболовлею.
Ціна від9 344 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Дьюпівоґюрі?

Найкращі бюджетні готелі в Дьюпівоґюрі

Бюджетними варіантами поселення є Klif та Guest House Hammersminni, який пропонує безкоштовну парковку і піші прогулянки. Щоб ознайомитись з центром Дьюпівоґюра, зупиніться в хостелі Framtid Hostel, що розташований на відстані 650 метрів від центру міста. Klif – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Beruneskirkja, в якому ціни починаються від 3888 грн.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Для охочих оглянути ключові туристичні пам'ятки Дьюпівоґюра, Hotel Framtid та Klif в центрі міста є ідеальним вибором. Hotel Framtid – популярний варіант, який знаходиться приблизно за 5 хвилин ходьби від центру міста та пропонує гостям безкоштовну парковку, піші прогулянки і їзду на велосипеді.

Виберіть готель поруч із Kjorbuthin, наприклад, Guest House Hammersminni з цінами від 2395 грн за ніч. Якщо ви плануєте поїздку до Дьюпівоґюра, подумайте про проживання в готелі біля Kjorbuthin, наприклад, у Guest House Hammersminni або Klif.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте приїхати до Дьюпівоґюра з сім'єю, обирайте затишні апартаменти в центрі міста, наприклад Framtid Apartments And Holiday Homes. Мандрівники, які хочуть комфортно розміститись у готелі типу "ліжко та сніданок" в Дьюпівоґюрі, будуть задоволені, забронювавши Krakhamar Apartments або Framtid Apartments And Holiday Homes. Гості, які планують відрядження до Дьюпівоґюра, можуть розглянути Klif, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від Bones and stones museum. Guest House Hammersminni – це затишний курортний готель у Дьюпівоґюрі для мандрівників, які шукають такі зручності, як безкоштовна парковка і піші прогулянки.

щеСховати