Готелі Барчіса

Обирайте серед 1 доступного готелю в Барчісі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Hotel CelisГотель
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Ціна від2 435 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Барчісі?

Найкращі бюджетні готелі в Барчісі

Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-2 – це доступні апартаменти, які пропонують веслування на каное, їзду на велосипеді і катання на лижах. Апартаменти Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-3 – це доступний варіант за 5 хвилин ходьби від центру міста. Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-2 в Барчісі – це комфортабельні апартаменти за розумну ціну біля Lago di Bàrcis та за 250 метрів від центру міста.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок у Барчісі, подумайте про проживання в затишних апартаментах, таких як Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa De Barce-2 або Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa De Pagnocca, які розміщені прямо в центрі міста. У самому серці Барчіса розташовані апартаменти Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa De Pagnocca, де ви знайдете веслування на каное, піші прогулянки і їзду на велосипеді.

Якщо ви любите прогулянки містом, можете обрати апартаменти у Барчісі біля Lago di Bàrcis, наприклад, Residence Belvedere.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви їдете до Барчіса з сім'єю, забронюйте житло поруч із Lago di Bàrcis, наприклад, апартаменти Residence Belvedere або Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-3. Мандрівники, які хочуть комфортно розміститись у готелі типу "ліжко та сніданок" в Барчісі, будуть задоволені, забронювавши Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa De Barce-2 або Locazione Turistica Albergo Diffuso - Cjasa Ustin-4.

щеСховати