Готелі Бельмонте-Калабро

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Бельмонте-Калабро від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
8.0
Чудово33 відгуки
Ці апартаменти з терасою розташовані за декілька хвилин ходьби від Centro Storico Belmonte Calabro та приблизно за 10 хвилин ходьби від центру Бельмонте-Калабро.
Ціна від3 821 UAH /нічОбрати
A Taverna Intru U Vicu Бельмонте-КалаброГотель типу "ліжко та сніданок"
8.0
Чудово18 відгуків
Готель, розташований за 300 метрів від Chiesa Santa Maria Assunta, має приватний сад, а також пропонує підводне плавання з маскою, дайвінг і піші прогулянки.
Ціна від2 508 UAH /нічОбрати
Al Melograno B&BГотель типу "ліжко та сніданок"
Цей готель розташований лише за 1.1 км від Centro Storico Belmonte Calabro та облаштований верандою для засмаги, терасою для засмаги і спільним лаунжем.
Ціна від4 339 UAH /нічОбрати
Albergo Diffuso EcobelmonteГотель
У цьому готелі, що розташований недалеко від Centro Benessere Meteora, є цілодобовий ресторан, де готують страви місцевої кухні.
Ціна від6 488 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Бельмонте-Калабро?

Найкращі бюджетні готелі в Бельмонте-Калабро

Якщо вам потрібен недорогий готель у Бельмонте-Калабро, A Taverna Intru U Vicu має дешеві номери від 2670 UAH за ніч. Відвідувачі Бельмонте-Калабро, зацікавлені в недорогому помешканні, можуть розглянути La Casa Della Filanda, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. A Taverna Intru U Vicu – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 3.4 км від Церква Сан-Бернадіно-да-Сієна.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Щоб насолодитися Бельмонте-Калабро без автомобіля, забронюйте екологічний готель A Taverna Intru U Vicu, що розмістився в самому центрі міста. У самому серці Бельмонте-Калабро розташовані апартаменти Rifugio Del Diplomatico, де ви знайдете віндсерфінг, дайвінг і веслування на каное.

Якщо ви хочете мати зручний доступ до La Chiesa del Carmine, оберіть готель поблизу, наприклад Albergo Diffuso Ecobelmonte, що знаходиться за 5 хвилин ходьби. Albergo Diffuso Ecobelmonte розміщується за 5 хвилин ходьби від La Chiesa del Carmine, окрім того, варто розглянути A Taverna Intru U Vicu, розташований за 650 метрів від центру міста.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте побувати в Бельмонте-Калабро з родиною, виберіть апартаменти поруч із La Chiesa del Carmine, наприклад, Rifugio Del Diplomatico або Bb Bandoneon. Бельмонте-Калабро налічує 11 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Bb Bandoneon або Comfort In Riva Al Mare, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Для проведення ділових чи масштабних заходів подумайте про розміщення в бізнес-готелі A Taverna Intru U Vicu у Бельмонте-Калабро, де є підводне плавання з маскою, дайвінг і дитяче меню. A Taverna Intru U Vicu – це затишний курортний готель у Бельмонте-Калабро для мандрівників, які шукають такі зручності, як підводне плавання з маскою, дайвінг і дитяче меню.

щеСховати