Готелі Сан-П'єтро-ін-Кар'яно

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Сан-П'єтро-ін-Кар'яно від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Borgo Santo PietroГотель
8.4
Чудово14 відгуків
Карта
Центр міста в 3.5 км від готелю
Вілла розташована за 10 хвилин ходьби від центру міста та містить догляд за дітьми і ігровий майданчик для сімей з дітьми.
Ціна від43 832 UAH /нічОбрати
Casale San GalganoАпарт-готель
8.2
Чудово70 відгуків
Карта
Центр міста в 5.2 км від готелю
Цей готель розташований за 9 хвилин ходьби Скит Montesiepi, до послуг гостей пропонуються ресторан a la carte та 9 номери.
Ціна від4 431 UAH /нічОбрати
Hapimag Resort PentolinaАпарт-готель
Найбільший варіант:
4 дорослі
1 спальня
2 ліжка
Карта
Центр міста в 8.5 км від готелю
Гості готелю можуть відпочити біля сезонного басейну просто неба або спробувати себе в прогулянках на конях, стрільбі з лука і піших прогулянках.
Ціна від9 421 UAH /нічОбрати
Готель Il Palazzetto Сан-П'єтро-ін-Кар'яноМініготель
8.2
Чудово28 відгуків
Карта
Центр міста в 3.1 км від готелю
Бюджетний готель пропонує швидкий доступ до таких визначних пам'яток Сан-П'єтро-ін-Кар'яно, як Скит Montesiepi та Greppoli.
Ціна від2 076 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Сан-П'єтро-ін-Кар'яно?

Найкращі бюджетні готелі в Сан-П'єтро-ін-Кар'яно

Casa Vacanze San Galgano – це доступні апартаменти із цінами лише від 3877 UAH за ніч. Насолодіться відпочинком у недорогому Il Palazzetto в центрі Сан-П'єтро-ін-Кар'яно, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Casa Vacanze San Galgano – це недорогі апартаменти, які знаходяться близько до Birthplace of San Galgano та пропонують проживання від 3877 UAH на добу.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Мандрівникам, які відвідують Сан-П'єтро-ін-Кар'яно, варто розглянути можливість зупинитися в центрі міста, наприклад у La Palazzina або апартаментах Casa Vacanze San Galgano. Бюджетні апартаменти Casa Vacanze San Galgano знаходяться лише за 5 хвилин пішки від центру міста.

Виберіть готель поруч із Birthplace of San Galgano, наприклад, La Palazzina з цінами від 4389 UAH за ніч. Щоб бути близько до Birthplace of San Galgano, розгляньте апартаменти Casa Vacanze San Galgano, які гарантують вам приватність і комфорт.

Розкішні та дизайнерські готелі в Сан-П'єтро-ін-Кар'яно

Мандрівники, які хочуть провести свій відпочинок в Сан-П'єтро-ін-Кар'яно в розкішній атмосфері, можуть розглянути висококласний Borgo Santo Pietro, який розташовується біля San Martino. Для охочих побачити природні пейзажі Сан-П'єтро-ін-Кар'яно, підійде бутик-готель Borgo Santo Pietro, що знаходиться поруч з садами і парками. Якщо ви шукаєте комфортне помешкання та надійний сервіс, забронюйте номер у 5-зірковому мережевому Borgo Santo Pietro.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Тим, хто шукають затишні квартири в Сан-П'єтро-ін-Кар'яно, варто розглянути апартаменти Casa Vacanze San Galgano біля Birthplace of San Galgano. Ви також можете розглянути затишний готель типу "ліжко та сніжанок" Agri-Tourism La Chiusa - Ito08015-Cya, який має тенісний корт і прогулянки на конях. Il Palazzetto – це добре обладнаний бізнес-готель, який пропонує безкоштовну парковку, доставку покупок і ксерокс для тих, хто подорожує у справах до Сан-П'єтро-ін-Кар'яно. Якщо ви хочете зупинитися на курорті в Сан-П'єтро-ін-Кар'яно, подумайте про те, щоб зупинитися в Borgo Santo Pietro, який розміщується недалеко від садів і парків та пропонує скраб для тіла, депіляцію і процедурний кабінет.

щеСховати