Готелі Diano San Pietro

Обирайте серед 1 доступного готелю в Diano San Pietro від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Mama Chioccia B&BГотель типу "ліжко та сніданок"
Карта
Центр міста в 1.3 км від готелю
Готель пропонує аквапарк, веранду для засмаги і бібліотеку, а також сезонний басейн просто неба.
Обрати

Де зупинитися у Diano San Pietro?

Найкращі бюджетні готелі в Diano San Pietro

Якщо ви мандруєте з незначним бюджетом, обирайте Bella Liguria, який пропонує номери від 1182 грн. Насолодіться відпочинком у недорогому Bella Liguria в центрі Diano San Pietro, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Якщо ви хочете розміститись за декілька хвилин пішки від визначних пам'яток Diano San Pietro, виберіть готель недалеко від Cappella di San Sebastiano, наприклад, недрогий Bella Liguria з цінами від 1182 грн.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Agriturismo Ca Di Ughi є хорошим варіантом у центрі Diano San Pietro, які пропонують безкоштовну приватну парковку і терасу для засмаги. Бюджетні апартаменти Locazione Turistica Ca Du Megu знаходяться лише за 10 хвилин пішки від центру міста.

Якщо ви хочете ознайомитися з містом, оберіть готель біля Cappella di San Sebastiano, такий як Bella Liguria. Якщо ви хочете відвідати одну з популярних пам'яток Diano San Pietro – Cappella di San Sebastiano – можете обрати для проживання Bella Liguria з цінами від 1182 грн.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Тим, хто шукають затишні квартири в Diano San Pietro, варто розглянути апартаменти Locazione Turistica Ca Du Megu біля Cappella di San Sebastiano. Agriturismo Ca Di Ughi – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за декілька хвилин ходьби від визначних пам'яток Diano San Pietro, як-от Parrocchia di S. Maurizio. Для проведення ділових чи масштабних заходів подумайте про розміщення в бізнес-готелі Bella Liguria у Diano San Pietro, де є солярій, веранда для засмаги і басейн з підігрівом.

щеСховати