Готелі Монтальбано-Елікони

Обирайте серед 5 доступних готелів та помешкань в Монтальбано-Еліконі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-5 з 5
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Bed and Breakfast Domus Aurea Монтальбано-ЕліконаГотель типу "ліжко та сніданок"
8.6
Чудово39 відгуків
Карта
Центр міста в 500 м від готелю
Ціна від1 944 UAH /нічОбрати
Готель Dolmen House Монтальбано-ЕліконаГостьовий будинок
8.4
Чудово31 відгук
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Бюджетний готель пропонує швидкий доступ до таких визначних пам'яток Монтальбано-Елікони, як MedioExpo та Basilica Maria SS. Assunta.
Ціна від1 742 UAH /нічОбрати
B&B La Terrazza Монтальбано-ЕліконаГотель типу "ліжко та сніданок"
8.4
Чудово24 відгуки
Карта
Центр міста в 700 м від готелю
Готель розташований усього за 5 хвилин ходьби від Музей «Belfiore» та пропонує гостям провести дозвілля на веранді для засмаги і на терасі для засмаги.
Ціна від2 187 UAH /нічОбрати
Palazzo Restifa Bnb Монтальбано-ЕліконаГотель типу "ліжко та сніданок"
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Ціна від4 496 UAH /нічОбрати
B&B Villa Argimusco Монтальбано-ЕліконаГотель типу "ліжко та сніданок"
Карта
Центр міста в 500 м від готелю
Ціна від2 916 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Монтальбано-Еліконі?

Найкращі бюджетні готелі в Монтальбано-Еліконі

Якщо ви шукаєте більш доступне розміщення в Монтальбано-Еліконі, розгляньте "La Cura" Dolmen House, який має у своєму розпорядженні безкоштовну парковку, піші прогулянки і прогулянки на конях, а також ідеальне розташування за декілька хвилин ходьби від ресторану Il Girasole. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Монтальбано-Елікони, заощадять гроші, зупинившись у "La Cura" Dolmen House, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Розгляньте можливість зупинитися в готелі поблизу Argimusco Rocks, зокрема в недорогому "La Cura" Dolmen House, де ціни починаються від 1698 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете зупинитись у центрі Монтальбано-Елікони, подумайте про бронювання номера в Federico II з терасою для засмаги, джакузі і прогулянками на конях. Інший готель, розташований у центрі, – це "La Cura" Dolmen House, який має безкоштовну парковку, піші прогулянки і прогулянки на конях.

Якщо ви хочете мати зручний доступ до Borgo Medievale, оберіть готель поблизу, наприклад "La Cura" Dolmen House, що знаходиться за 5 хвилин ходьби. Якщо ви хочете ознайомитись з визначними пам'ятками Монтальбано-Елікони, оберіть готель біля Borgo Medievale, наприклад, "La Cura" Dolmen House, який знаходиться на відстані 5 хвилин пішки.

Розкішні та дизайнерські готелі в Монтальбано-Еліконі

Якщо ви шукаєте готель, зручно розташований у Монтальбано-Еліконі, то першокласний Federico II з терасою для засмаги, джакузі і прогулянками на конях стане чудовим вибором. Бутик-готель Federico II знаходиться за декілька хвилин ходьби від Castello Federico II. Federico II пропонує терасу для засмаги, джакузі і прогулянки на конях, а також неперевершений комфорт, притаманний цій мережі готелів.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Casa Sofia Vacanze A – це доступні апартаменти, які знаходяться за 350 метрів від Музей «Belfiore». Casa Sofia Vacanze A – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який знаходиться всього за 10 хвилин ходьби від центру Монтальбано-Елікони. Для проведення ділових чи масштабних заходів подумайте про розміщення в бізнес-готелі "La Cura" Dolmen House у Монтальбано-Еліконі, де є безкоштовна парковка, піші прогулянки і прогулянки на конях. Якщо ви шукаєте комфортабельний курортний готель у Монтальбано-Еліконі, оберіть Federico II, який розміщений за 15 хвилин ходьби від MedioExpo.

щеСховати