Готелі Pacengo Di Lazise

Обирайте серед 1 доступного готелю в Pacengo Di Lazise від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
I Broletti Del GardaГостьовий будинок
8.4
Чудово49 відгуків
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Ціна від6 584 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Pacengo Di Lazise?

Найкращі бюджетні готелі в Pacengo Di Lazise

Regi Apartments – це доступні апартаменти із цінами лише від 7278 UAH за ніч. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Pacengo Di Lazise, заощадять гроші, зупинившись у I Broletti Del Garda, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. I Broletti Del Garda – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 2.1 км від Гардаленд.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Побувайте в серці Pacengo Di Lazise та зупиніться поруч із Chiesa di San Giovanni Battista, забронювавши номер у I Broletti Del Garda. Бюджетні апартаменти Regi Apartments знаходяться лише за 5 хвилин пішки від центру міста.

Якщо ви хочете дізнатися про визначні пам'ятки Pacengo Di Lazise, оберіть I Broletti Del Garda біля Chiesa di San Giovanni Battista. Розгляньте можливість забронювати номер у I Broletti Del Garda, який можна знайти за два кроки від Гардаленд.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Затишні апартаменти Regi Apartments розташовуються менш ніж за 15 хвилин ходьби від Гардаленд. У нас є прекрасні варіанти розміщення в готелі типу "B&B", такі як Valeriana Vacanze з вартістю проживання від 4242 UAH. Для тих, хто відвідує Pacengo Di Lazise з бізнес-метою, I Broletti Del Garda – хороший варіант, зручно розташований за 400 метрів від центру міста.

щеСховати