Готелі Сан-Джованні-д'Ассо

Обирайте серед 1 доступного готелю в Сан-Джованні-д'Ассо від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Truffle'N'BedГотель типу "ліжко та сніданок"
8.4
Чудово4 відгуки
Карта
Центр міста в 2.0 км від готелю
Цей готель з терасою для засмаги, місцем для пікніка і шезлонгами розташований за 25 хвилин ходьби від центру Сан-Джованні-д'Ассо та менш ніж за 10 хвилин ходьби від Pieve Di Santa Maria a Pava.
Ціна від4 536 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Сан-Джованні-д'Ассо?

Найкращі бюджетні готелі в Сан-Джованні-д'Ассо

Якщо ви не плануєте витрачати багато грошей, можете зупинитися в 3-зірковому La Locanda Del Castello за ціною від 4367 грн. La Locanda Del Castello, розташований за 250 метрів до центру Сан-Джованні-д'Ассо, пропонує недороге проживання. Мандрівники, зацікавлені в прогулянці центром Сан-Джованні-д'Ассо, можуть обрати готель біля Музей трюфеля, наприклад, La Locanda Del Castello – бюджетний готель, розташований приблизно за 5 хвилин ходьби.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете відвідати основні туристичні пам'ятки Сан-Джованні-д'Ассо, то зупиніться у 3-зірковому La Locanda Del Castello у самому серці міста. La Locanda Del Castello – це ще один гарний готель у центрі Сан-Джованні-д'Ассо, поблизу Il Bosco della Ragnaia.

Якщо ви плануєте відвідати Il Bosco della Ragnaia в Сан-Джованні-д'Ассо, розгляньте La Locanda Del Castello, відстань від якого до центру міста становить 0.1 км. Якщо ви хочете бути поближче до визначних пам'яток Сан-Джованні-д'Ассо, таких як Il Bosco della Ragnaia, обирайте La Locanda Del Castello.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

У нас є прекрасні варіанти розміщення в готелі типу "B&B", такі як Podere Ferranino з вартістю проживання від 7578 грн. Якщо ви подорожуєте у ділових справах, розгляньте можливість проживання в La Locanda Del Castello. Якщо ви шукаєте комфортабельний курортний готель у Сан-Джованні-д'Ассо, оберіть La Locanda Del Castello, який розміщений за 10 хвилин ходьби від Cimitero di San Giovanni d'Asso.

щеСховати