Готелі Санта-Катерина-делло-Йоніо

Обирайте серед 1 доступного готелю в Санта-Катерина-делло-Йоніо від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Riva Del Sol Beach Resort Санта-Катерина-делло-ЙоніоКурортний комплекс
Готель розташований за 10 хвилин їзди від Lido Skipper у Санта-Катерина-делло-Йоніо та пропонує 72 номерів та місце для пікніка, поле для гольфа і сад.
Ціна від17 861 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Санта-Катерина-делло-Йоніо?

Найкращі бюджетні готелі в Санта-Катерина-делло-Йоніо

Гості, які шукають недороге житло в Санта-Катерина-делло-Йоніо, можуть розглянути Residence Ortles неподалік від ресторану Agriturismo Malga Valle dell'Alpe. Насолодіться відпочинком у недорогому Residence Ortles в центрі Санта-Катерина-делло-Йоніо, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Residence Ortles, який розмістився близько до Santa Caterina Vini, є доступним варіантом із цінами всього від 2109 грн.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Casa Vacanza Perla Del Borgo, розташований у центрі Санта-Катерина-делло-Йоніо, пропонує безкоштовну приватну парковку і терасу на даху. Casa Vacanza Perla Del Borgo – це ще один гарний готель у центрі Санта-Катерина-делло-Йоніо, поблизу Chiesa di Santa Caterina d'Alessandria.

Якщо ви хочете ознайомитися з містом, оберіть готель біля Chiesa di Santa Caterina d'Alessandria, такий як Casa Vacanza Perla Del Borgo. Мандрівники, які хочуть відвідати визначні пам'ятки Санта-Катерина-делло-Йоніо, можуть забронювати готель біля Chiesa di Santa Caterina d'Alessandria, наприклад Casa Vacanza Perla Del Borgo, розташований за декілька хвилин ходьби.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Appartamento Stella Alpina – це доступні апартаменти, які знаходяться за 1000 метрів від Tresero Platter. У нас є прекрасні варіанти розміщення в готелі типу "B&B", такі як Appartamento Stella Alpina з вартістю проживання від 4807 грн. Для тих, хто приїхав з діловою метою, Residence Ortles – хороший вибір за 10 хвилин ходьби від Plaghera fuori Platter. Курортний Casa Vacanza Perla Del Borgo розташовується за 5 хвилин ходьби від центру Санта-Катерина-делло-Йоніо та поблизу Sanctuary of Santa Maria della Stella.

щеСховати