Готелі Termini

Обирайте серед 1 доступного готелю в Termini від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
B&B L'Incantevole SognoГотель типу "ліжко та сніданок"
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Вілла з приватним басейном розташовано за 1.3 км від Пристань Лобра.
Ціна від12 098 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Termini?

Найкращі бюджетні готелі в Termini

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Termini-Sant'Agata Apartment Sleeps 2 Pool Air Con, які пропонують проживання за 4267 UAH за ніч. Насолодіться відпочинком у недорогому Candy в центрі Termini, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Candy – це хороший бюджетний готель, що знаходиться менш ніж за 4.3 км від Собор Сорренто.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Don Gennaro є хорошим варіантом у центрі Termini, які пропонують веранду для засмаги, доставку продуктів і дайвінг. Бюджетні апартаменти Termini-Sant'Agata Apartment Sleeps 2 Pool Air Con знаходяться лише за 5 хвилин пішки від центру міста.

Pontone A Marciano Villa Sleeps 18 Pool Air Con — це вілла, розташована поблизу Пристань Лобра та за 10 хвилин ходьби від центру Termini.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви подорожуєте зі своєю сім'єю до Termini і вам потрібне зручне житло, обирайте апартаменти Don Gennaro, які знаходяться всього за 5 хвилин ходьби від ресторану Chiosco Bar San Costanzo. Don Gennaro – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за 0.2 км від центру міста, який пропонує веранду для засмаги, доставку продуктів і дайвінг. Якщо ви приїхали до Termini у бізнес-справах, то Candy з цінами на номер від 2423 UAH є відмінним вибором.

щеСховати