Готелі Доброти

Обирайте серед 1 доступного готелю в Доброті від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
8.4
Чудово81 відгук
Готель пропонує відкритий плавальний басейн і розміщення приблизно за 10 хвилин ходьби від центру Доброти.
Ціна від5 055 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Доброті?

Найкращі бюджетні готелі в Доброті

Villa Iva – це доступні апартаменти із цінами лише від 1719 грн за ніч. Якщо ви подорожуєте з обмеженим бюджетом, зупиніться в апартаментах Villa Iva, які знаходяться за 5 хвилин ходьби від Командиру Стеву Влаховиhу и петорици Незнаних Бораца II дадаматинске бригаде палих 7 и 8 XI 1944 у Доброти. Якщо ви плануєте відвідати район Kotor Stari Grad в Доброті, обирайте бюджетне помешкання, наприклад, апартаменти Villa Iva лише за 1719 грн за ніч.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте готель, розташований в центрі подій у Доброті, розгляньте Boutique Hotel Casa Del Mare - Vizura, який пропонує проживання від 4846 грн, або Corso Levante Luxury Suites Dobrota з цінами від 8282 грн. 5-зірковий Corso Levante Luxury Suites Dobrota розташовується за 5 хвилин пішки від центру міста та міської суєти.

Якщо ви зупинитесь у Corso Levante Luxury Suites Dobrota, то зможете дістатися буквально за 15 хвилин ходьби до Market Dea. Щоб бути близько до Market Dea, розгляньте апартаменти Apartment Dobrota View, які гарантують вам приватність і комфорт.

Розкішні та дизайнерські готелі в Доброті

Мандрівники, які хочуть провести свій відпочинок в Доброті в розкішній атмосфері, можуть розглянути висококласний Boutique Hotel Casa Del Mare - Vizura, який розташовується біля Church of Our Lady of Remedy. Якщо ви шукаєте 4-зірковий готель у Доброті, розгляньте люксовий Boutique Hotel Casa Del Mare - Vizura в районі Kotor Stari Grad. Boutique Hotel Casa Del Mare - Vizura – це 4-зірковий мережевий готель, який розташовується приблизно за 850 метрів від центру Доброти та пропонує спа-центр, терасу для засмаги і сауну.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Затишні апартаменти Apartment Castellino розташовуються менш ніж за 10 хвилин ходьби від Музей котів. Мандрівники, які шукають готелі типу "ліжко та сніданок", оцінять спокійний і тихий Villa Iva, розташований за 5 хвилин ходьби від центру міста. Щоб розслабитись під час відпочинку, забронюйте курортний готель біля Kotor Bay Connect, наприклад Boutique Hotel Casa Del Mare - Vizura або Corso Levante Luxury Suites Dobrota.

щеСховати