Готелі Гроета

Обирайте серед 1 доступного готелю в Гроеті від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Hoeve Te Gast - Vakantieboerderij ГроетГотель типу "ліжко та сніданок"
8.4
Чудово59 відгуків
Карта
Центр міста в 400 м від готелю
Цей готель розташований лише за 1.6 км від Дюни Схоорлс та пропонує терасу для засмаги і веранду для засмаги для зручності гостей.
Ціна від5 355 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Гроеті?

Найкращі бюджетні готелі в Гроеті

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Duinkant, які пропонують проживання за 4155 UAH за ніч. Duinkant – це недорогі апартаменти, які знаходяться близько до Witte Kerkje te Groet та пропонують проживання від 4155 UAH на добу.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете зупинитись у центрі Гроета, обов'язково бронюйте Hoeve Te Gast або апартаменти De Vrijheid. Hoeve Te Gast – це ще один гарний готель у центрі Гроета, поблизу Nederlands Hervormde Kerk.

Обирайте готель поруч із Nederlands Hervormde Kerk, наприклад, Hoeve Te Gast, розташований за 10 хвилин ходьби. Для тих, хто хоче зупинитися біля Nederlands Hervormde Kerk, Hoeve Te Gast – це найзручніший варіант із верандою для засмаги, дитячими ліжечками і настільними іграми.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви плануєте приїхати до Гроета з сім'єю, обирайте затишні апартаменти в центрі міста, наприклад De Vrijheid. Duinkant – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який розташовується всього за 5 хвилин ходьби від центру міста та пропонує ціни від 4155 UAH.

щеСховати