Готелі Ставорена

Обирайте серед 1 доступного готелю в Ставорені від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Hotel De Vrouwe Van StavorenГотель
8.2
Чудово176 відгуків
Карта
Центр міста в 400 м від готелюStavoren Station в 100 м від готелю
Готель пропонує номери з видом на море і зручне розташування недалеко від De Geeuw.
Ціна від4 990 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Ставорені?

Найкращі бюджетні готелі в Ставорені

Більш бюджетною альтернативою буде 3-зірковий Hotel De Vrouwe Van, який пропонує проживання за ціною від 3730 UAH. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Ставорена, заощадять гроші, зупинившись у Hotel De Vrouwe Van, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Hotel De Vrouwe Van, який розмістився близько до Johan Frisokanaal, є доступним варіантом із цінами всього від 3730 UAH. Hotel De Vrouwe Van – це бюджетний варіант, який розміщується за 5 хвилин ходьби від залізничного вокзалу "Stavoren".

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Побувайте в серці Ставорена та зупиніться поруч із J.L. Hooglandgemaal, забронювавши номер у Hotel De Vrouwe Van. Hotel De Vrouwe Van – це ще один гарний готель у центрі Ставорена, поблизу J.L. Hooglandgemaal.

Ви також можете зупинитись у 3-зірковому готелі Hotel De Vrouwe Van, який знаходиться поруч із J.L. Hooglandgemaal. Для тих, хто хоче зупинитися поруч із Lady of Stavoren, хорошим варіантом є Hotel De Vrouwe Van, який знаходиться за 600 метрів.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

De Olde Banck – це сімейні бюджетні апартаменти, в яких є безкоштовна парковка, тенісний корт і тераса для засмаги. Ви також можете розглянути затишний готель типу "ліжко та сніжанок" De Wachtkaemer In De Olde Banck, який має безкоштовну парковку, терасу для засмаги і місце для пікніка. Якщо ви подорожуєте до Ставорена з діловою метою, розгляньте можливість проживання в Hotel De Vrouwe Van, який знаходится за 500 метрів від центру міста. Hotel De Vrouwe Van має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Ставорена та пропонує безкоштовну приватну парковку, віндсерфінг і піші прогулянки.

щеСховати