Готелі Czerwienne

Обирайте серед 3 доступних готелів та помешкань в Czerwienne від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-3 з 3
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Osrodek Wypoczynkowy U BartkaГотель типу "ліжко та сніданок"
8.8
Чудово21 відгук
Розташувавшись усього за 150 метрів від Гірськолижний підйомник Червенне, готель містить 13 номерів з власними ванними кімнатами.
Ціна від1 825 UAH /нічОбрати
BaranekГостьовий будинок
9.0
Ідеально21 відгук
Карта
Центр міста в 1.2 км від готелю
Цей готель розташований за 15 хвилин ходьби від центру Czerwienne і пропонує 6 номерів, а також гідромасажну ванну і сауну.
Ціна від2 618 UAH /нічОбрати
Готель Willa U Skrajnioka CzerwienneГостьовий будинок
8.6
Чудово3 відгуки
Карта
Центр міста в 2.6 км від готелю
Ціна від1 468 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Czerwienne?

Найкращі бюджетні готелі в Czerwienne

Бюджетними варіантами поселення є Baranek та Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu, який пропонує місце для пікніка, аквапарк і оздоровчий центр. Недорогий Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру Czerwienne. Baranek, який розмістився близько до Osrodek Narciarski Potoczki, є доступним варіантом із цінами всього від 2597 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто хоче зупинитися в центрі Czerwienne, може підійти Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu за ціною від 1390 UAH. Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu – це ще один гарний готель у центрі Czerwienne, поблизу Гірськолижний підйомник Червенне.

Якщо ви плануєте відвідати Гірськолижний підйомник Червенне в Czerwienne, розгляньте Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu, відстань від якого до центру міста становить 0.1 км. Якщо ви плануєте відвідати Sanktuarium pw. Matki Bozej Czestochowskiej w Czerwiennem, подумайте щодо проживання в Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu або Baranek.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви подорожуєте з сім'єю до Czerwienne, вам може сподобатись розташування біля Sanktuarium pw. Matki Bozej Czestochowskiej w Czerwiennem, тому радимо забронювати апартаменти Pokoje Na Bachledowce або Bajkowa Panorama. Pokoje Na Bachledowce – це готель типу "ліжко та сніданок", розташований за декілька хвилин ходьби від визначних пам'яток Czerwienne, як-от Kosciol pw. Swietego Jozefa Robotnika w Cichem Gornym. Подорожні, які відвідують Czerwienne у ділових справах, можуть зупинитися в Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu, де пропонують місце для пікніка, аквапарк і оздоровчий центр. Pensjonat U Bartka - Wyzywienie Na Miejscu – це популярний курортний готель, який також пропонує місце для пікніка, аквапарк і оздоровчий центр, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Czerwienne.

щеСховати