Готелі Варки

Обирайте серед 4 доступних готелів та помешкань в Варці від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-4 з 4
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Hotel ВаркаГотель типу "ліжко та сніданок"
8.2
Чудово20 відгуків
Карта
Центр міста в 1000 м від готелю
Цей готель з місцем для пікніка і ігровим майданчиком розташований за 15 хвилин ходьби від центру Варки та менш ніж за 25 хвилин ходьби від Muzeum im. Kazimierza Pulaskiego w Warce.
Ціна від2 090 UAH /нічОбрати
8.4
Чудово51 відгук
Карта
Центр міста в 2.1 км від готелю
Цей готель розташований неподалік від Targowisko miejskie і налічує 60 номерів з власними ванними кімнатами.
Ціна від11 355 UAH /нічОбрати
8.4
Чудово12 відгуків
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Розташувавшись недалеко від Parafia Matki Bozej Szkaplerznej w Warce, цей сімейний готель пропонує гостям сніданок "шведський стіл".
Ціна від3 272 UAH /нічОбрати
8.4
Чудово26 відгуків
Карта
Центр міста в 700 м від готелю
Додаткові плюси готелю включають веслування на каное, піші прогулянки і їзда на велосипеді в закладі та його розташовання неподалік від Cmentarz parafialny w Warce та Warecka "Kotwica".
Ціна від2 720 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Варці?

Найкращі бюджетні готелі в Варці

Ідеальний варіант житла в Варці для тих, хто хоче заощадити, – це бюджетний 3-зірковий Hotel Klondaik Corner. Якщо ви подорожуєте з невеликим бюджетом, розгляньте питання про проживання в бюджетному Hotel Klondaik Corner, що знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста. Hotel Klondaik Corner – це бюджетне помешкання, розташоване за декілька кроків від Parafia Matki Bozej Szkaplerznej w Warce, в якому ціни починаються від 1500 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте поїздку до Варки, розгляньте варіант проживання в одному з 3 готелів у центрі міста, наприклад, у Willa Czarnieckiego. Hotel Klondaik Corner розмістився за 750 метрів від центру міста та пропонує безкоштовну парковку, хімчистку і оздоровчий центр.

Willa Czarnieckiego знаходиться за 15 хвилин ходьби від Muzeum im. Kazimierza Pulaskiego w Warce та за 0.3 км від центру міста. Hotel Klondaik Corner розміщується поруч з Muzeum im. Kazimierza Pulaskiego w Warce та лише за 10 хвилин ходьби від центру Варки.

Розкішні та дизайнерські готелі в Варці

Популярний 4-зірковий Sielanka Nad Pilica пропонує чудові номери, а також трансфер з аеропорту, цілодобовий ресепшн і пральню.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Sloneczny Apartament знаходяться в центрі Варки і пропонують безкоштовну парковку, тенісний корт і терасу для засмаги. Готель типу "ліжко та сніданок" Apartamenty Warka пропонує затишні номери, а також безкоштовну парковку, веслування на каное і піші прогулянки. Якщо ви подорожуєте у ділових справах, розгляньте можливість проживання в Hotel Klondaik Corner. Для тих, хто любить відпочивати з усіма зручностями, у Варці є 3 курортних готелів, зокрема Willa Czarnieckiego та Sielanka Nad Pilica.

щеСховати