Готелі Zarzecze (Silesia)

Обирайте серед 1 доступного готелю в Zarzecze (Silesia) від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Aparthotel Laguna BeskidowАпарт-готель
8.4
Чудово21 відгук
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Ціна від4 816 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Zarzecze (Silesia)?

Найкращі бюджетні готелі в Zarzecze (Silesia)

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Apartament K Laguna Beskidow, які пропонують проживання за 3255 UAH за ніч. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Zarzecze (Silesia), заощадять гроші, зупинившись у Aparthotel Laguna Beskidow, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Aparthotel Laguna Beskidow, який розмістився близько до Лижний підйомник Góra Żar, є доступним варіантом із цінами всього від 2816 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви плануєте сімейний відпочинок у Zarzecze (Silesia), подумайте про проживання в затишних апартаментах, таких як Domek Z Ogrodem Na Hyrbie або Domek "Igor" Nad Jeziorem, які розміщені прямо в центрі міста. У самому серці Zarzecze (Silesia) розташовані апартаменти Domek "Igor" Nad Jeziorem, де ви знайдете масаж, доставку продуктів і віндсерфінг.

Виберіть готель поруч із Озеро Живєц, наприклад, Aparthotel Laguna Beskidow, який знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста. Апартаменти Apartament Zielony Gaj Nad Jeziorem Zywieckim Laguna Beskidow знаходяться за 15 хвилин ходьби від Озеро Живєц та пропонують безкоштовну парковку, цілодобовий ресепшн і послуги консьєржа.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви шукаєте бюджетні апартаменти, розгляньте Apartament K Laguna Beskidow з безкоштовною парковкою, цілодобовою охороною і послугами консьєржа. Готель типу "ліжко та сніданок" Apartament Z Teznia Solankowa, Sauna, Kominkiem Led I Sniadaniem пропонує затишні номери, а також масаж, доставку продуктів і веслування на каное. Якщо ви їдете у відрядження до Zarzecze (Silesia), то Aparthotel Laguna Beskidow, що знаходиться за 5 хвилин ходьби від центру міста, буде вдалим вибором.

щеСховати