Готелі Зубжиця-Дольни

Обирайте серед 1 доступного готелю в Зубжиця-Дольні від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Apartamenty I Domki Orawskie Зубжиця-ДольнаГостьовий будинок
9.0
Ідеально16 відгуків
Карта
Центр міста в 1.3 км від готелю
Ціна від1 990 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Зубжиця-Дольні?

Найкращі бюджетні готелі в Зубжиця-Дольні

Якщо вам потрібен недорогий готель у Zubrzyca Dolna, Apartamenty I Domki Orawskie має дешеві номери від 2597 UAH за ніч. Насолодіться відпочинком у недорогому Apartamenty I Domki Orawskie в центрі Zubrzyca Dolna, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Апартаменти Nocleg U Jagodki розташовуються неподалік від Madejowa.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви шукаєте трохи приватності, апартаменти Nocleg U Jagodki є хорошим варіантом у центрі Zubrzyca Dolna, які пропонують безкоштовну парковку, місце для пікніка і доставку покупок. Бюджетні апартаменти Nocleg U Jagodki знаходяться лише за 5 хвилин пішки від центру міста.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Nocleg U Jagodki знаходяться в центрі Zubrzyca Dolna і пропонують безкоштовну парковку, місце для пікніка і доставку покупок. Готель типу "ліжко та сніданок" Nocleg U Jagodki пропонує затишні номери, а також безкоштовну парковку, місце для пікніка і доставку покупок. Apartamenty I Domki Orawskie, який є одним з найкращих бізнес-готелів Zubrzyca Dolna, пропонує сучасні номери від 2597 UAH на добу. Apartamenty I Domki Orawskie має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Zubrzyca Dolna та пропонує безкоштовну парковку, місце для пікніка і піші прогулянки.

щеСховати