Готелі Алжеша

Обирайте серед 1 доступного готелю в Алжеші від 50+ постачальників

Дата заїзду
ср, 17 лип
-
Дата виїзду
чт, 18 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
ср, 17 лип
-
Дата виїзду
чт, 18 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
ср, 17 лип
-
Дата виїзду
чт, 18 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Tagus 5 Colours Suites АлжешГостьовий будинок
8.2
Чудово101 відгук
Карта
Центр міста в 300 м від готелюАкваріум ім. Васко да Гами в 900 м від готелю
Бюджетний готель пропонує швидкий доступ до таких визначних пам'яток Алжеша, як Національний музей карет та Centro de Arte Manuel de Brito.
Ціна від3 925 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Алжеші?

Найкращі бюджетні готелі в Алжеші

Гості, які шукають недороге житло в Алжеші, можуть розглянути Tagus 5 Colours Suites неподалік від ресторану M - Angel. Тим, хто подорожують з невеликим бюджетом, варто зупинитися в Tagus 5 Colours Suites, розташованому за 5 хвилин ходьби від центру міста. Tagus 5 Colours Suites – це бюджетне помешкання, що розташоване всього за 10 хвилин ходьби від Акваріум ім. Васко да Гами.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

У самому серці Алжеша ви знайдете Tagus 5 Colours Suites та апартаменти Gorgeous Apartment In Alges With Stunning Rooftop Pool, а також багато інших варіантів, щоб зупинитись у центрі. Tagus 5 Colours Suites – це ще один гарний готель у центрі Алжеша, поблизу Акваріум ім. Васко да Гами.

Tagus 5 Colours Suites розташувався у центрі міста за декілька хвилин ходьби від Акваріум ім. Васко да Гами, а також неподалік ресторану O Relento. Розгляньте можливість зупинитись у готелі біля Акваріум ім. Васко да Гами, наприклад, у Tagus 5 Colours Suites, де ціни починаються від 1830 грн.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Holidaysportugal .Lisbon розташувались в Алжеші, недалеко від Пляж Санту Амару де Оейраш. Rooftop Apartment – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який знаходиться всього за 10 хвилин ходьби від центру Алжеша. Для ділового туриста, який хоче розміститись близько до всіх цікавих подій, ідеально підійде Tagus 5 Colours Suites, розташований за 0.2 км від центру міста.

щеСховати