Готелі Madalena do Mar

Обирайте серед 1 доступного готелю в Madalena do Mar від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Готель Sunset Sea Breeze Madalena do MarГостьовий будинок
8.0
Чудово9 відгуків
Карта
Центр міста в 300 м від готелю
Цей пляжний готель з видом на море розташований у Madalena do Mar поблизу Levada Mill.
Ціна від3 702 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Madalena do Mar?

Найкращі бюджетні готелі в Madalena do Mar

Якщо ви маєте обмежений бюджет, зупиніться в Sunset Sea Breeze, де є безкоштовна приватна парковка, веранда для засмаги і дитячі ліжечка. Насолодіться відпочинком у недорогому Sunset Sea Breeze в центрі Madalena do Mar, якщо ви подорожуєте зі скромним бюджетом. Якщо ви подорожуєте з обмеженим бюджетом, зупиніться в апартаментах Apartamento Vai Vem, які знаходяться за 5 хвилин ходьби від A Taberna Madalena do Mar.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Щоб розташуватися ближче до центру, розгляньте Sunset Sea Breeze, що знаходиться всього за 200 метрів від центру Madalena do Mar. Penthouse Marina Sol і Sea View Apartament – це хороші апартаменти, які знаходяться за 5 хвилин ходьби від центру міста.

Якщо ви бажаєте зупинитися біля Church of Santa Maria Madalena, забронюйте номер у готелі Sunset Sea Breeze, який знаходиться за 5 хвилин ходьби. Ви також можете зупинитись у Sunset Sea Breeze, який знаходиться приблизно за 250 метрів від Church of Santa Maria Madalena.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Apartamento Vai Vem – це сімейні бюджетні апартаменти, в яких є безкоштовна приватна парковка, веранда для засмаги і піші прогулянки. Мандрівники, які хочуть комфортно розміститись у готелі типу "ліжко та сніданок" в Madalena do Mar, будуть задоволені, забронювавши Apartamento Do Avo Tomas або Penthouse Marina Sol. Якщо ви плануєте ділову зустріч у Madalena do Mar, можете обрати бізнес-готель Sunset Sea Breeze, який знаходиться за 0.1 км від центру міста.

щеСховати