Готелі Пенняш-да-Сауде

Обирайте серед 2 доступних готелів та помешкань в Пенняш-да-Сауде від 50+ постачальників

Дата заїзду
пн, 01 лип
-
Дата виїзду
вт, 02 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
пн, 01 лип
-
Дата виїзду
вт, 02 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
пн, 01 лип
-
Дата виїзду
вт, 02 лип
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
1-2 з 2
Сортувати за: висока популярність
  • Ціна: від низької до високої
  • Ціна: від високої до низької
  • Рейтинг: від високого до низького
  • Популярність: від високої до низької
Luna Hotel Serra Da EstrelaГотель
8.6
Чудово644 відгуки
Карта
Центр міста в 100 м від готелю
Готель розташований біля Estrela Aventura - Parque Aventura в Ковіляні і пропонує гостям 79 номерів, а також парову баню і масаж.
Ціна від689 UAH /нічОбрати
Alojamento De MontanhaМініготель
8.2
Чудово16 відгуків
Ціна від3 892 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Пенняш-да-Сауде?

Найкращі бюджетні готелі в Пенняш-да-Сауде

У Пенняш-да-Сауде є великий вибір хостелів, таких як Hi Serra Da Estrela - Pousada De Juventude, який пропонує розумні ціни від 3983 UAH. Якщо ви надаєте перевагу бюджетному проживанню, розгляньте хостел Hi Serra Da Estrela - Pousada De Juventude, розташований за 5 хвилин пішки від центру Пенняш-да-Сауде. Розгляньте можливість зупинитися в готелі поблизу Elevador da Goldra, зокрема в недорогому Alojamento De Montanha, де ціни починаються від 6258 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто сподіваються розміститись у центрі Пенняш-да-Сауде, недалеко від Estrela Aventura, радимо обдумати проживання у Luna Hotel Serra Da Estrela, в якому ви знайдете відкритий басейн, терасу для засмаги і цілодобовий ресепшн. Luna Hotel Serra Da Estrela – це ще один гарний готель у центрі Пенняш-да-Сауде, поблизу Estrela Aventura.

Ви також можете зупинитись у 4-зірковому готелі Luna Hotel Serra Da Estrela, який знаходиться поруч із Estrela Aventura. Виберіть готель поблизу Estrela Aventura, такий як Luna Hotel Serra Da Estrela з цінами від 5310 UAH, що знаходиться за 5 хвилин пішки.

Розкішні та дизайнерські готелі в Пенняш-да-Сауде

Luna Hotel Serra Da Estrela пропонує високоякісні номери з відкритим басейном, терасою для засмаги і цілодобовим ресепшеном і розташовується недалеко від Igreja Paroquial de Santa Maria Maior. Мандрівникам, які віддають перевагу стильній та інтимній обстановці бутик-готелів, може сподобатись Luna Hotel Serra Da Estrela за ціною від 5310 UAH.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Апартаменти Casa Da Serra - T1 - знаходяться в центрі Пенняш-да-Сауде і пропонують безкоштовну парковку, тенісний корт і терасу для засмаги. Пенняш-да-Сауде налічує 6 готелів типу "ліжко та сніданок", зокрема Estrela Da Montanha або Salto Do Lobo - Montain Houses With Private River, щоб ви могли відчути домашній комфорт та атмосферу. Alojamento De Montanha є хорошим варіантом для тих, хто подорожує до Пенняш-да-Сауде, оскільки він має безкоштовну приватну парковку і катання на лижах. Luna Hotel Serra Da Estrela – це затишний курортний готель у Пенняш-да-Сауде для мандрівників, які шукають такі зручності, як відкритий басейн, тераса для засмаги і цілодобовий ресепшн.

щеСховати