Готелі Trafaria

Обирайте серед 1 доступного готелю в Trafaria від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Готель Casa Barr TrafariaГостьовий будинок
8.0
Чудово69 відгуків
Карта
Центр міста в 200 м від готелю
Готель розташований за 10 хвилин їзди від Лісабон у Trafaria та пропонує 8 номерів та терасу для засмаги, відкритий басейн і поле для гольфа.
Ціна від3 887 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Trafaria?

Найкращі бюджетні готелі в Trafaria

Апартаменти Corner House ідеально підходять для людей, які хочуть зекономити у подорожі та дослідити Trafaria. Casa Barr — це чудовий бюджетний готель за 300 метрів від центру Trafaria. Якщо ви хочете платити менше, зверніть увагу на Casa Barr, розташований за декілька кроків від Igreja da Trafaria.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Щоб уникнути довгих поїздок до центру міста, забронюйте Casa Barr – готель із відкритим басейном, полем для гольфа і верандою для засмаги, розташований за 300 метрів від центру міста. Бюджетні апартаменти Corner House знаходяться лише за 5 хвилин пішки від центру міста.

Якщо ви зупинитесь у Casa Barr, то зможете дістатися буквально за 5 хвилин ходьби до Trafaria. Якщо ви хочете бути поближче до визначних пам'яток Trafaria, таких як Trafaria, обирайте Casa Barr.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Corner House – це скромні апартаменти, розташовані за 5 хвилин пішки від ресторану Taberna do Ze da Lidia na Trafaria. Corner House – це чарівний готель типу "ліжко та сніданок", який знаходиться всього за 5 хвилин ходьби від центру Trafaria. Якщо ви подорожуєте до Trafaria з діловою метою, розгляньте можливість проживання в Casa Barr, який знаходится за 300 метрів від центру міста. Курортний Casa Barr розташовується за 5 хвилин ходьби від центру Trafaria та поблизу Музей «Carris».

щеСховати