Готелі Vau (Obidos)

Обирайте серед 1 доступного готелю в Vau (Obidos) від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Bom Sucesso ResortКурортний комплекс
8.2
Чудово186 відгуків
Карта
Центр міста в 3.2 км від готелю
Готель пропонує приватний басейн, ресторан у саду та кафе-бар.
Ціна від6 188 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Vau (Obidos)?

Найкращі бюджетні готелі в Vau (Obidos)

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Quintas De Obidos Apartments, які пропонують проживання за 2814 грн за ніч. Апартаменти Quintas De Obidos Apartments розташовуються неподалік від Будинок-музей художника Жозе Мальйоа.

Розкішні та дизайнерські готелі в Vau (Obidos)

Для розкішного відпочинку в Vau (Obidos) виберіть Bom Sucesso Resort, розташований в районі Obidos Medieval Town, недалеко від Santuário do Senhor Jesus da Pedra. Якщо ви шукаєте 5-зірковий готель у Vau (Obidos), розгляньте люксовий Bom Sucesso Resort в районі Obidos Medieval Town.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Quintas De Obidos Apartments – це доступні апартаменти з безкоштовною приватною парковкою, полем для гольфа і прогулянками на конях, розміщені в самому серці Vau (Obidos). Ви також можете розглянути затишний готель типу "ліжко та сніжанок" Quintas De Obidos Apartments, який має безкоштовну приватну парковку, поле для гольфа і прогулянки на конях. Відвідувачі, які подорожують до Vau (Obidos) з дітьми, можуть забронювати Bom Sucesso Resort біля Vila Natal, який має тенісний корт, відкритий басейн і баскетбол. Bom Sucesso Resort має одні з найкращих оцінок серед курортних готелів Vau (Obidos) та пропонує тенісний корт, відкритий басейн і баскетбол.

щеСховати