Готелі Аджиджи

Обирайте серед 1 доступного готелю в Аджиджі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Готель Vila Ilinca АджиджаГостьовий будинок
Карта
Центр міста в 2.9 км від готелю
Ціна від3 292 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Аджиджі?

Найкращі бюджетні готелі в Аджиджі

Якщо ви шукаєте помешкання для відпустки за невеликі гроші, зверніть увагу на апартаменти Steaua De Mare Nord 2 Apartament Silvia, які пропонують проживання за 1829 UAH за ніч. Vila Dana, розташований за 1100 метрів до центру Аджиджи, пропонує недороге проживання. Розгляньте можливість зупинитися в готелі поблизу Marine Dunes from Agigea, зокрема в недорогому Vila Dana, де ціни починаються від 2231 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Тим, хто хоче зупинитися в центрі Аджиджи, може підійти Vila Dana за ціною від 2231 UAH. Vila Dana – це ще один гарний готель у центрі Аджиджи, поблизу Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir.

Розгляньте готель біля Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir, наприклад, Vila Dana, ніч в якому коштує від 2231 UAH. Якщо ви хочете відвідати одну з популярних пам'яток Аджиджи – Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir – можете обрати для проживання Vila Dana з цінами від 2231 UAH.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Затишні апартаменти Apartament Paradis Eforie Nord розташовані за 15 хвилин ходьби від Marine Dunes from Agigea. Готель типу "ліжко та сніданок" Apartament Luxor Eforie Nord пропонує затишні номери, а також безкоштовну парковку, аквапарк і дайвінг. Якщо ви плануєте ділову зустріч в Аджиджі, можете обрати бізнес-готель Vila Dana, який знаходиться за 1 км від центру міста.

щеСховати