Готелі Блаґовєщенська

Обирайте серед 1 доступного готелю в Блаґовєщенську від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Mercure BlagoveshchenskГотель
7.8
Дуже добре9 відгуків
Карта
Центр міста в 2.0 км від готелю
Цей бізнес готель відкритий у 2019 році та розташований недалеко від Monument to Border Guard With a Dog, пропонуючи заняття фітнесом і спортзал.
Ціна від2 189 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Блаґовєщенську?

Найкращі бюджетні готелі в Блаґовєщенську

3-зірковий бюджетний Mini Hotel Pushkin має безкоштовну парковку і сауну, а також пропонує проживання від 531 грн на добу. У центрі Блаґовєщенська знаходяться численні бюджетні готелі, такі як Mini Hotel Pushkin та Shanghai Hotel, розташовані за 20 хвилин ходьби від Amur River Embankment. Розгляньте можливість зупинитися в готелі поблизу Amur River Embankment, зокрема в недорогому Mini Hotel Pushkin, де ціни починаються від 531 грн.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Неподалік від центру міста, поруч із XL, розташувались апартаменти Apartamenty Pionerskaya 96.

Якщо ви вперше відвідуєте Блаґовєщенськ, можете зупинитися в центрі поблизу XL, у Inn Astera або Sputnik. Якщо ви зацікавлені дослідити пам'ятки Блаґовєщенська, то виберіть готель поруч із Gorodskoy Park Kul'tury I Otdykha, наприклад, Гостиница Oneginn, розташований за 10 хвилин ходьби.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Затишні апартаменти Apartment On Oktyabrskaya 261, які коштують від 755 грн, створять домашню атмосферу для вашої поїздки. У нас є прекрасні варіанти розміщення в готелі типу "B&B", такі як Apartments On Kuznechneu з вартістю проживання від 1900 грн. Якщо ви з родиною збираєтесь до Блаґовєщенська і вам потрібні зручності для відпочинку з дітьми, оберіть Hotel Plaza біля Victory Square. Hotel Complex Zolotoy Drakon – це популярний курортний готель, який також пропонує безкоштовну приватну парковку, сауну і веранду для засмаги, щоб ви з усією родиною могли відпочити після дня, проведеного за прогулянками в Блаґовєщенську.

щеСховати