Готелі Glazov

Обирайте серед 1 доступного готелю в Glazov від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Hotel Slavyanochka GlazovГотель
7.8
Дуже добре19 відгуків
Карта
Центр міста в 1.6 км від готелю
Цей готель розташований неподалік від Міський театр драми «Парафраз» і налічує 21 номерів з власними ванними кімнатами.
Ціна від2 261 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Glazov?

Найкращі бюджетні готелі в Glazov

Якщо ви шукаєте недороге місце для проживання, розгляньте Гостиница Глазов, що є хорошим варіантом з-поміж 3 готелів у Glazov. Бюджетні мандрівники, які шукають дешеві готелі в центрі Glazov, заощадять гроші, зупинившись у Гостиница Глазов, що знаходиться за 10 хвилин ходьби від центру міста. Якщо ви хочете розміститись за декілька хвилин пішки від визначних пам'яток Glazov, виберіть готель недалеко від Глазовський краєзнавчий музей, наприклад, недрогий Гостиница Глазов з цінами від 914 UAH.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Якщо ви хочете зупинитись у центрі Glazov, обов'язково бронюйте Hotel Priestizh або апартаменти Квартира на Пряженникова 61. Hotel Priestizh – це ще один гарний готель у центрі Glazov, поблизу Buk "Istoriko-Kul'turnyy Muzey-Zapovednik Udmurtskoy Respubliki "Idnakar".

Виберіть готель поруч із Buk "Istoriko-Kul'turnyy Muzey-Zapovednik Udmurtskoy Respubliki "Idnakar", наприклад, Hotel Priestizh, розташований всього за 5 хвилин ходьби. Для тих, хто шукає готелі в Glazov прямо біля Глазовський краєзнавчий музей, є кілька варіантів, як-от Hotel Slavyanochka або Hotel Priestizh.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Тим, хто шукають затишні квартири в Glazov, варто розглянути апартаменти Квартира на Пряженникова 61 біля Buk "Istoriko-Kul'turnyy Muzey-Zapovednik Udmurtskoy Respubliki "Idnakar". Ви також можете забронювати номер у Гостиница Глазов, який має бізнес-зручності та знаходиться за 10 хвилин пішки від центру міста. Гостиница Кристалл – це затишний курортний готель у Glazov для мандрівників, які шукають такі зручності, як тераса для засмаги, нічний клуб і аквапарк.

щеСховати