Готелі Каменномостського

Обирайте серед 1 доступного готелю в Каменномостському від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Помешкання поблизу Каменномостського
Hatti Loft Hotel Майкоп
Готель
9.0
Ідеально8 відгуків
Карта
Каменномостський в 34.3 км від готелюЦентр міста в 34.3 км від готелю
Ціна від12 307 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Каменномостському?

Найкращі бюджетні готелі в Каменномостському

Для більш бюджетного або дешевого відпочинку в Каменномостському Gostevoy Dvor Predgorye або Belovodye Hotel є хорошими варіантами. У центрі Каменномостського знаходяться численні бюджетні готелі, такі як Gostevoy Dvor Predgorye та Belovodye Hotel, розташовані за 20 хвилин ходьби від Hadjoh Gorge. Мандрівники, зацікавлені в прогулянці центром Каменномостського, можуть обрати готель біля Отдых в горах Адыгеи ARMOLA.RU, наприклад, Gostevoy Dvor Predgorye – бюджетний готель, розташований приблизно за 5 хвилин ходьби.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Barskaya Usadba Hotel та Gostevoi Dom Blagodati розташовані в самому серці Каменномостського, поруч з багатьма найпопулярнішими пам'ятками міста. Подумайте про те, щоб зупинитися в Gostevoi Dom Blagodati у Каменномостському, якщо ви хочете проживати в центрі міста.

Жоден візит до Каменномостського не може обійтись без відвідування Ushchel'ye Mishoko, тому ви можете подумати над тим, щоб зупинитися в Белинский або " Solnechnaya Gorka " поблизу.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Якщо ви подорожуєте до Каменномостського з діловою метою, апартаменти Grafstvo Khadzhokh Hotel, розміщені в центрі міста, можуть стати хорошим вибором. Above The River Guest House – це готель, в якому буде зручно з дітьми та який пропонує безкоштовну приватну парковку, піші прогулянки і прогулянки на конях, що робить його хорошим місцем для всієї родини. Gostevoi Dom Morozovy є відмінним курортним готелем для тих, хто мандрує до Каменномостського і шукає такі зручності, як безкоштовною парковкою, пішими прогулянками і прогулянками на конях.

щеСховати