Готелі Мурома

Обирайте серед 1 доступного готелю в Муромі від 50+ постачальників

Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Дата заїзду
Обрати
-
Дата виїзду
Обрати
Номери та Гості2 Гостей, 1 Номер
1Фільтри та Сортування
Подивитися карту
Подивитися карту
Помешкання поблизу Мурома
Готель
8.2
Чудово57 відгуків
Карта
Муром в 30.5 км від готелюЦентр міста в 30.5 км від готелю
Готель має у своєму розпорядженні спа-центр і парну, а також пропонує гостям розміщення в центрі Vyksa, світлі номери та басейн.
Ціна від4 952 UAH /нічОбрати

Де зупинитися у Муромі?

Найкращі бюджетні готелі в Муромі

Бюджетними варіантами поселення є Assorti Mini та Svatogor Korpus 3, який пропонує сауну, джакузі і оздоровчий центр. У центрі Мурома знаходяться численні бюджетні готелі, такі як Assorti Mini та Svatogor Korpus 3, розташовані за 25 хвилин ходьби від Murom Water Tower. Апартаменти Apartment On Vladimirskoe Shosse розташовуються неподалік від Муромський історично-художній музей.

Зручність розміщення у готелях в центрі міста

Оберіть Dom Nad Rekoi, що за декілька хвилин ходьби від смачних ресторанів і кафе в центрі Мурома, як-от ресторану Barin. Крім того, ви можете обрати Guest House On Krasnoarmeysky 2, оскільки він розташований лише за 550 метрів від центру та надає місце для пікніка, парну і бадмінтон.

3-зірковий Hotel Yesenin, розташований за 10 хвилин ходьби від Статуя Іллі Муромця, вартий вашої уваги. Під час подорожі до Мурома варто відвідати Билинний камінь, а для цього можна оселитись у Rusich.

Вивчайте та знаходьте найкращі апартаменти, готелі типу B&B та інші

Apartment On Vladimirskoe Shosse – це чудові апартаменти за низькими цінами, які пропонують безкоштовну парковку і піші прогулянки. Якщо ви шукаєте домашнє затишне помешкання, то розгляньте готель типу "ліжко та сніданок" Apartament In Murom, розташований поруч із Kosmodemyanskaya Church. Gostinica Svatogor S Russkoi Banei – це зручний готель для відпочинку з усією родиню, який має сауну, оздоровчий центр і піші прогулянки, а також розташовується біля Shopping Arcade. Guest House V Gostyah U Skazki — це елегантний курортний готель, розташований менш ніж за 20 хвилин ходьби від Билинний камінь.

щеСховати